Αρθρογραφία » Στοιχηματικές Εκτιμήσεις

15.01.2022 | 11:30

Ξεπερνάει το εμπόδιο της Σουόνσι η Χάντερσφιλντ, αποδράσεις για Ίπσουιτς και Μπέρτον!

Για ακόμη ένα σαββατοκύριακο, ο Big Ben βρίσκεται στις επάλξεις, ακτινογραφεί τρία παιχνίδια από τις χαμηλότερες κατηγορίες και σας τις παρουσιάζει. Δυνατή η Χάντερσφιλντ απέναντι στη Σουόνσι, φεύγουν με το «διπλό» Ίπσουιτς και Μπέρτον.

11.12.2021 | 12:21

Πολλά γκολ στο Μπόρνμουθ – Μπλάκμπερν, σκοράρουν Έξετερ και Τρανμίρ!

Ο Big Ben βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις, ακτινογραφεί τρεις αναμετρήσεις από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας και σας τις παρουσιάζει. Στρέφουμε την προσοχή μας στο Μπόρνμουθ – Μπλάκμπερν, πολλά γκολ σε League One και League Two.  

27.11.2021 | 11:20

Υπερασπίζεται την έδρα της η Σάτον, φεύγουν με το «διπλό» Μπλάκπουλ και Πόρτσμουθ!

Ο Big Ben είναι και πάλι εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο και επιλέγει τρία ματς που προσφέρονται για στοιχηματισμό και… κέρδη από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Κερδίζει στην έδρα της η Σάτον, συνεχίζει το σερί η Πόρτσμουθ και πάει «καυτή» για το διπλό η Μπλάκπουλ.

13.11.2021 | 10:52

Συνεχίζουν το σερί Πλίμουθ και Έξετερ – υπερασπίζεται την έδρα της η Γουίκομ!

Ο Big Ben είναι και αυτή την εβδομάδα εδώ, και παρά το γεγονός πως το βάρος των περισσοτέρων έχει «πέσει» στην αναζήτηση των καλύτερων σημείων από τις εθνικές ομάδες, εντούτοις προτείνει τρεις αναμετρήσεις από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

06.11.2021 | 13:47

Συνεχίζει το σερί με τον «καυτό» Μίτροβιτς η Φούλαμ – επιστρέφει στις νίκες η Μπόρνμουθ!

Ο Big Ben βρίσκεται για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο μαζί σας, και επιλέγει τρία ματς που προσφέρονται για στοιχηματισμό και… κέρδη από το πρωτάθλημα της Championship. Επικρατεί η Φούλαμ, με τον «καυτό» Μίτροβιτς, επιστρέφει στις νίκες η Μπόρνμουθ έναντι της Σουόνσι, σκοράρουν Νότιγχαμ και Πρέστον στην 17η αγωνιστική της Championship.

30.10.2021 | 13:28

Big Ben: Υπερασπίζεται την έδρα της η Τσάρλτον, παίρνει το «διπλό» η Γουίκομ!

Ο Big Ben επιστρέφει και προσφέρεται για πολλά κέρδη, σε ένα Σαββατοκύριακο που προετοιμάζει το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό, για το Champions League της επόμενης εβδομάδας. Επιλέγει τρία παιχνίδια από την League One, και σας καθοδηγεί στην… επιτυχία!

28.08.2021 | 11:25

Κάνει «διπλό» η Τζίλινγχαμ, υπερασπίζονται τις έδρες τους Μπάροου και Φόρεστ Γκριν!

Ένα ακόμη «γεμάτο», ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο ανοίγει τις «πόρτες» του σε λίγες ώρες από τώρα, με τις αγγλικές κατηγορίες να συγκεντρώνουν πάντα το ενδιαφέρον, και να προσφέρονται για στοιχηματισμό και… κέρδη!

02.04.2021 | 14:10

Μεγάλη Παρασκευή καθολικών με... φουλ δράση!

Η σημερινή ημέρα είναι η Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών και για τον λόγο αυτό οι μικρές επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας έχουν φουλ δράση! Διαβάστε τις στοιχηματικές εκτιμήσεις της ημέρας από το england365.gr.  

26.09.2020 | 10:27

Το μενού της ημέρας έχει γκολ!

Το England365.gr γι' ακόμα ένα Σάββατο δεν θα μπορούσε να μην ρίξει μια ματιά και από στοιχηματικής πλευράς στις αναμετρήσεις της ημέρας στο Νησί και οι μικρές κατηγορίες έχουν... πολύ ζουμί και «μυρίζουν» γκολ...