Αρθρογραφία » Στοιχηματικές Εκτιμήσεις

24.03.2022 | 13:57

Έρχεται μεγάλο βράδυ για τον Ρονάλντο, γκολ και θέαμα στο Ουαλία-Αυστρία!

Οι κρίσιμες αναμετρήσεις με φόντο το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ είναι πλέον προ των πυλών. Ο Big Ben στρέφει την προσοχή του στην Πορτογαλία με την Τουρκία και στην Ουαλία με την Αυστρία, «ποντάροντας» σε ένα μεγάλο βράδυ του Κριστιάνο Ρονάλντο και σε… γκολ και θέαμα στο δεύτερο ματς!

12.03.2022 | 12:43

Περνά από το Άμεξ με… γκολ η Λίβερπουλ, σκοράρει η Μπέρνλι!

Η 29η αγωνιστική της Premier League είναι εδώ και ο Big Ben αισθάνεται πως γνωρίζει τι θα… συμβεί. Επιλέγει δύο αναμετρήσεις, θεωρεί πως η Λίβερπουλ επιστρέφει στο Άμεξ στις νίκες και στηρίζει την Μπέρνλι στο «εξάποντο» απέναντι στην Μπρέντφορντ!

05.03.2022 | 11:11

Το παίρνει με Over η Λίβερπουλ, δεν χάνει στο «εξάποντο» η Νόριτς!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 28η ημέρα της Premier League, με τον Big Ben να στηρίζει την Λίβερπουλ ως προς την κατάκτηση του τριπόντου απέναντι στην Γουέστ Χαμ, την ώρα που η Νόριτς υποδέχεται την Μπρέντφορντ στο «εξάποντο» παραμονής στην κατηγορία!  

26.02.2022 | 10:30

Σκοράρουν Μπράιτον και Άστον Βίλα, περνάει από το «Έλαντ Ρόουντ» η Τότεναμ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 27η αγωνιστική της Premier League και ο Big Ben σας προετοιμάζει στοιχηματικά για ένα πολύ ενδιαφέρον… Σάββατο. Ένα Σάββατο, στο οποίο θα δούμε γκολ στο «Άμεξ» ανάμεσα σε Μπράιτον και Άστον Βίλα, την ώρα που η Τότεναμ θα έχει περάσει νικηφόρα από το «Έλαντ Ρόουντ» και την αναμέτρηση με την Λιντς!  

19.02.2022 | 13:51

Δυσκολεύει την Γουέστ Χαμ η Νιούκαστλ, συνεχίζει για την τετράδα η Άρσεναλ!

Η 26η αγωνιστική της Premier League είναι πλέον προ των πυλών και ο Big Ben επιστρέφει για να μας χαρίσει ακόμη ένα Σαββατοκύριακο με στοιχηματισμό και κέρδος. Στηρίζει την Μπράιτον απέναντι στην Μπέρνλι, πιστεύει στο γκολ της Νιούκαστλ και βάζει στην συζήτηση την Άρσεναλ που φιλοξενεί την Μπρέντφορντ!  

13.02.2022 | 13:05

«Σπάει» παράδοση δεκαετίας… ημιχρόνου στο Νιούκαστλ – Άστον Βίλα, σκοράρουν Λέστερ και Γουέστ Χαμ!

Η 25η αγωνιστική της Premier League είναι γεγονός και ο Big Ben έχει επιστρέψει… φορτσάτος, έχοντας επιλέξει τις δύο αναμετρήσεις που θα μας προσφέρουν το δεδομένο κέρδος και αυτή την Κυριακή. Πολλά γκολ στο Νιούκαστλ – Άστον Βίλα, βοηθάει την Γουέστ Χαμ η τραγική ανασταλτική λειτουργία της Λέστερ!

05.02.2022 | 13:14

«Σπάει» την παράδοση του Έτιχαντ η Φούλαμ, αξίζει ο άσος της Σαουθάμπτον!

Με φόρα από το προηγούμενο ταμείο της εβδομάδας που μας πέρασε επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο… Big Ben, επιλέγοντας δύο αναμετρήσεις του FA Cup, με τους φίλους μας τους Άγγλους να μας προσφέρουν συγκινήσεις!  

30.01.2022 | 12:08

Δεν χάνει η Ντέρμπι, βρίσκει εύκολα γκολ η Νότιγχαμ στο Κάρντιφ!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Σαββάτου στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, ο Big Ben επιστρέφει και επιλέγει τα δύο ματς της Championship που θα μας οδηγήσουν με… ασφάλεια στο κέρδος, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα!

29.01.2022 | 13:13

Κερδίζει η «ενισχυμένη» Μίντλεσμπρο, κάνει 4η συνεχόμενη νίκη η Νιούπορτ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον προμηνύεται η αγωνιστική δράση στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας και ο Big Ben  σας προτείνει την κατάλληλη δυάδα, για να επιστρέψουμε στο… κέρδος, παρά την απουσία της Premier League.  

15.01.2022 | 11:30

Ξεπερνάει το εμπόδιο της Σουόνσι η Χάντερσφιλντ, αποδράσεις για Ίπσουιτς και Μπέρτον!

Για ακόμη ένα σαββατοκύριακο, ο Big Ben βρίσκεται στις επάλξεις, ακτινογραφεί τρία παιχνίδια από τις χαμηλότερες κατηγορίες και σας τις παρουσιάζει. Δυνατή η Χάντερσφιλντ απέναντι στη Σουόνσι, φεύγουν με το «διπλό» Ίπσουιτς και Μπέρτον.