Αρθρογραφία » Στοιχηματικές Εκτιμήσεις

25.03.2023 | 14:21

Ο Big Ben στη National League: Στηρίζουμε τον… Λάνγκσταφ της Νοτς Κάουντι, δεν χάνει η Ίστλι!

Και στοίχημα έχουμε στο England365. Ακόμη και σε μία αγωνιστική γεμάτη με εθνικές ομάδες, υπάρχει κατηγορία στην Αγγλία που συνεχίζεται κανονικά. Ο Big Ben την παρατήρησε και στρέφει την προσοχή μας σε δύο αναμετρήσεις της National League!  

18.03.2023 | 09:34

Παίρνει αποτέλεσμα η Σαουθάμπτον, δεν χάνει η Γουλβς, συνεχίζει την παράδοση η Ίστλιχ!

Η 28η αγωνιστική της Premier League είναι προ των πυλών και το ο Big Ben σας παραθέτει τις προτάσεις του, στρέφοντας την προσοχή του σε Τότεναμ και Γουλβς, αλλά και τη National League, που συνηθίζει να μας αποφέρει κέρδος.

16.03.2023 | 12:37

Σκοράρει η Μπέτις, προκρίνεται από το… ημίχρονο η Άρσεναλ!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, με τις αγγλικές ομάδες να δίνουν το δεύτερο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι στα νοκ – άουτ, με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Και φυσικά ο Big Ben είναι εδώ με τη στοιχηματική του εκτίμηση.  

27.08.2022 | 10:58

Big Ben: Σάββατο με... δυνατές έδρες

O Big Ben είναι και πάλι εδώ για ένα Σάββατο που μπορεί μέχρι το απόγευμα να έχει βγάλει ένα καλό στοιχηματικό κέρδος για τους αναγνώστες του England365.gr! Παίζουμε... έδρα για σήμερα, με παιχνίδια από τις Championship, LeagueOne και LeagueTwo! 

30.04.2022 | 10:53

Συνεχίζει το σερί η Μπόλτον, πολλά γκολ και πάλι στο Τρανμίρ – Όλνταμ!

Μπορεί η Φλίτγουντ να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην Μπόλτον, όμως τα πρόσφατα αποτελέσματά της, μας κάνουν να επιλέξουμε τη νίκη της γηπεδούχου. Εν αντιθέσει, με την αναμέτρηση της Τρανμίρ με την Όλνταμ, όπου μπορεί να έρθει το οτιδήποτε, αλλά με… γκολ!  

23.04.2022 | 10:53

Με «όπλο» το μομέντουμ η Άρσεναλ, παίρνει την πρώτη νίκη μετά το 2015 απέναντι στην ΚΠΡ η Στόουκ!

Σαββατοκύριακο χωρίς Premier League; Αδύνατο! Ο Big Ben είναι ξανά εδώ και οι… φίλοι μας οι Άγγλοι είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν ακόμη ένα ενδιαφέρον διήμερο, με τις αναμετρήσεις του «Νησιού» βεβαίως να είναι μακράν οι πιο απρόβλεπτες σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Επιλέγουμε την Άρσεναλ και την Στόουκ και αναμένουμε το 2/2!  

16.04.2022 | 10:07

Σκοράρει ξανά στο Βόρειο Λονδίνο η Μπράιτον, έχει ευκαιρία να «ξεσπάσει» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Και φτάσαμε στην 33η αγωνιστική της Premier League, η οποία ναι μεν είναι… μισή, λόγω FA Cup, αλλά ο Big Ben έχει βρει τα δύο σημεία που ενδέχεται να μας οδηγήσουν σε στοιχηματισμό και κέρδος. Ποια είναι αυτά; Να σκοράρει η Μπράιτον κόντρα στην Τότεναμ και να βγάλει ένταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Νόριτς!  

09.04.2022 | 10:02

Πολύ «ψηλά» ο άσoς της Άρσεναλ, σκοράρει και δεν… χάνει η Μίλτον Κέινς Ντονς!

Σαββατοκύριακο σημαίνει…  στοίχημα και στοίχημα σημαίνει Σαββατοκύριακο! Η ώρα για την συνέχιση των εθνικών πρωταθλημάτων ήρθε και πάλι και ο Big Ben επιλέγει δύο παιχνίδια και σας τα παρουσιάζει!