Αρθρογραφία »

18.02.2024 | 15:16

Μόνο νίκες στο 2024 με εντυπωσιακά σκορ, αλλά και άμυνα που αντέχει: Μήπως ήρθε η ώρα να… αποθεώσουμε και την Άρσεναλ του Αρτέτα;

Πέντε παιχνίδια, πέντε νίκες, 21 γκολ υπέρ της, μόλις δύο κατά της και το ένα με αυτογκόλ. Είναι εντυπωσιακή η εκκίνηση της Άρσεναλ στο 2024 και ο τρόπος που διαχειρίστηκε τον άσχημο τρόπο που ξεκίνησε το νέο ημερολογιακό έτος. Ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ έγινε… κίνητρο, ο Αρτέτα πήρε την ομάδα του και πήγε στο Ντουμπάι και έκτοτε, παρακολουθούμε εντυπωσιακούς «κανονιέρηδες», που σκοράρουν πολύ και βασίζονται στην άμυνά τους. Προφανώς και είναι πρωτάθλημα για τρεις και… επιμένω: αν η Άρσεναλ πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2004, πιστώνεται πρώτιστα  την εκπληκτική αμυντική λειτουργία που την χαρακτηρίζει! Αλλά οι δυο τελευταίες παραστάσεις με 0-6 και 0-5 είναι για αποθέωση. Ας της δώσουμε τα εύσημα λοιπόν, όπως θα κάναμε σε ανάλογη περίπτωση για τη Μάντσεστερ Σίτι!  Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

18.02.2024 | 10:58

Η Λίβερπουλ έχει τους δικούς της Fantastic-4! (vid)

Το τελευταίο γκολ της Λίβερπουλ στο 4-1 επί της Μπρέντφορντ έγραψε τη δική του ιστορία ως προς το πρόσωπο που το πέτυχε και τις επιδόσεις που έχει σημειώσει πλέον η αρμάδα του Κλοπ! Η Λίβερπουλ έγινε η πρώτη ομάδα που έχει τους... Fantastic-4 στο φετινό πρωτάθλημα και οι «δράστες» είναι εκείνοι που θέλουν να της προσφέρουν την κορυφή!  

17.02.2024 | 21:52

Και τώρα, «χαμός»: Τι σημαίνει για το… πρωτάθλημα, η ισοπαλία της Τσέλσι με τη Σίτι;

Έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα η Τσέλσι. Άντεξε μέσα στο «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και εξασφάλισε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα: πως ακόμη και αν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πάρει το εξ’ αναβολής παιχνίδι της με την Μπρέντφορντ, μένει 2η, κάτω από τη Λίβερπουλ!

17.02.2024 | 12:12

Ποιον κανόνα παραβίασε ο Κορμπεράν και αποβλήθηκε στο 6ο λεπτό του Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον;

Άνετο πέρασμα για τη Γουέστ Μπρομ από το «Χόθορνς». Ποιος είναι όμως ο λόγος που οι γηπεδούχοι έμειναν δίχως τον Κάρλος Κορμπεράν από το 6ο λεπτό της συνάντησης; Μία… απόφασή του που είχε να κάνει με παραβίαση κανονισμού, ο οποίος ισχύει στην Championship τα έξι τελευταία χρόνια!

17.02.2024 | 10:24

Η τρομερή ιστορία του Μουρίνιο με τον Σερ Μπόμπι Ρόμπσον: «Θέλεις να είσαι καλός ή να πάρεις το τρόπαιο;»! (vid)

Λένε πως τα βιώματά μας, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας. Αν είναι έτσι, τότε ο Σερ Μπόμπι Ρόμπσον έπαιξε τεράστιο ρόλο στον σχηματισμό της προπονητικής περσόνας του Ζοσέ Μουρίνιο! Ο Πορτογάλος κόουτς αποκάλυψε μια τρομερή ιστορία από τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Μπαρτσελόνα και τη φοβερή ατάκα που άκουσε από τον αείμνηστο Άγγλο θρύλο.  

16.02.2024 | 13:20

Μία «must – win» εβδομάδα για τη Λίβερπουλ – Πού θα βρίσκεται αρχές Μαρτίου, με τίτλο ή… χωρίς;

Τέσσερα παιχνίδια, τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, ένας τελικός και δύο «πρέπει» σε επίπεδο Premier League. Ακολουθούν 12 «κρίσιμες» ημέρες για τη Λίβερπουλ, η οποία φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τον Φεβρουάριο στην κορυφή της Premier League, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και με… τίτλο στη συλλογή της!

16.02.2024 | 09:30

«Σπόντα» για τον Τεν Χαγκ από τον Μουρίνιο; «Θέλω να γίνει ξανά η Γιουνάιτεντ η ομάδα που αγάπησα!»

Ήταν απλά μία δήλωση που ήθελε να δείξει πόσο πολύ αγαπά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή μία «σπόντα» για τον Έρικ Τεν Χαγκ; Διίστανται οι απόψεις, αναφορικά με την ατάκα του Ζοσέ Μουρίνιο στον Ρίο Φέρντιναντ!

16.02.2024 | 07:07

The fans of Crystal Palace have. . . split with Hodgson's dismissal!

He is in hospital. He "collapsed" in training with Crystal Palace. His state of health is stable. The team, however, chooses to go further, a fact that has irritated many of their friends. Seems… bad, however, to end Roy Hodgson's huge career on the coaching benches in this way.