Αρθρογραφία »

13.03.2024 | 14:14

Χάνει και «κατηγορεί» προπονητές για... επίθεση; O Κονσεϊσάο το έχει κάνει ξανά, με Πεπ και Τούχελ!

Πρώτα ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά ο Τόμας Τούχελ, τώρα ο Μικέλ Αρτέτα. Ο Σέρχιο Κονσεϊσάο έχει κατηγορήσει και τους τρεις για λεκτική επίθεση προς το πρόσωπό του και την οικογένειά του. Άλλοι τον πιστεύουν. Άλλοι θεωρούν πως απλώς είναι μία… τακτική, ώστε να στρέφει την προσοχή όλων, κάπου αλλού, πέραν της ήττας της ομάδας του!

13.03.2024 | 11:42

Ο Αρτέτα έβαλε την Άρσεναλ σε πρώτο πλάνο και πιστώνεται την εμπιστοσύνη στον Ράγια!

Στις 9 Μαρτίου 2010, με ένα πέναλτι ο Δανός, Νίκλας Μπέντνερ σφράγιζε  με το χατ-τρικ του, τον θρίαμβο 5-0 της Άρσεναλ επί της Πόρτο στο Champions League! Μεταδίδοντας εκείνο το βράδυ το παιχνίδι γιατί το (παλιό) Mega Channel ομολογώ πως ούτε καν φανταζόμουν πως θα χρειαζόταν  να περάσουν άλλα 14 χρόνια και τρεις μέρες για να είναι πάλι η Άρσεναλ στα προημιτελικά! Ήταν μια δύσκολη πρόκριση αλλά που ψυχολογικά  μπορεί να δώσει πολλή αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Αρτέτα! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος  

13.03.2024 | 02:10

«Σάλος» με τις δηλώσεις του Κονσεϊσάο: «Επιτέθηκε λεκτικά στην οικογένειά μου o Αρτέτα» (vid)

Δηλώσεις που προκάλεσαν «σάλο», μετά το Άρσεναλ – Πόρτο, από τον Κονσεϊσάο, λέγοντας πως ο Μικέλ Αρτέτα προσέβαλε την οικογένειά του στα ισπανικά και άνθρωπο που πλέον δεν είναι στη ζωή!

12.03.2024 | 11:32

Οριστικό: Επιστρέφει ο Έντουαρντς στη Λίβερπουλ ως απόλυτος επικεφαλής

Αντιλήφθηκε πόσο τον ήθελαν ξανά στη Λίβερπουλ, το πήρε απόφαση και συμφώνησε σε όλα! Ο Μάικλ Έντουαρντς πρέπει να θεωρείται ξανά μέλος των «κόκκινων» και επιστρέφει ως απόλυτος επικεφαλής σε ό,τι αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.  

12.03.2024 | 10:59

Ο Γουόκερ είπε ότι δεν είναι πέναλτι και ο κόσμος της Λίβερπουλ θυμήθηκε τα… λόγια του Σαλιμπά! (vid)

Συμφωνεί με τον Μάικλ Όλιβερ και την απόφασή του να μην δώσει πέναλτι στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι ο Γουόκερ. Και κάπως έτσι, οι φίλοι των «κόκκινων» θυμήθηκαν πώς είχε χειριστεί μία ανάλογη ερώτηση, ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, Γουίλιαμ Σαλιμπά.

11.03.2024 | 17:36

Το ακατάπαυστο σκοράρισμα της Τότεναμ και οι αναμνήσεις από τον πρώτο τίτλο!

Με τον Χέουνγκ – Μιν Σον να μπαίνει στην πρώτη 5άδα των σκόρερ όλων των εποχών στα χρονικά της Τότεναμ, η νυν ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έφτασε σε επίδοση που της θυμίζει τη δόξα του ’51 και του πρώτου της πρωταθλήματος επί ηγεσίας Άρθουρ Ρόου!  

11.03.2024 | 12:49

Απίθανο: Ο Φόντεν ήθελε να «τσακωθεί» με αυτόν που του έκανε τάκλιν, μετά είδε τον… Φαν Ντάικ! (vid)

Μπορείς να τα βάλεις με όλους, αλλά όχι με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Και ο Φιλ Φόντεν το γνωρίζε, για να μας το αποδείξει και χαρακτηριστικά στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι!

11.03.2024 | 11:20

Κούρσα για τρεις μέχρι το τέλος, με τους 90 πόντους πια να είναι προαπαιτούμενο για τίτλο!

Είναι ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα, από την αρχή του μέχρι σήμερα. Τρεις ομάδες να το διεκδικούν, όλες να είναι εντυπωσιακά σταθερές, με τη διαφορά τους να είναι ένας βαθμός. Πρώτη η Άρσεναλ πλέον, για πρώτη φορά στο 2024, 2η στην ισοβαθμία η Λίβερπουλ, στο -1 από αμφότερες η Μάντσεστερ Σίτι. Ακολουθεί ντέρμπι… τίτλου στο «Έτιχαντ», αλλά στο τέλος της ημέρας το δεδομένο είναι ένα… Πως οι 27 βαθμοί ως συγκομιδή στα 10 επόμενα παιχνίδια, μάλλον καθορίζουν και τον πρωταθλητή! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.