Άλι: «Αυτοπεποίθηση εν όψει Γιουνάιτεντ»

Το ότι η χθεσινή (7/12) νίκη (3-1) στο «Γουέμπλεϊ» επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας «ανέβασε» το ηθικό της ομάδας λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα ο μέσος της Τότεναμ, Ντέλε Άλι.



Άλι: «Αυτοπεποίθηση εν όψει Γιουνάιτεντ»

«Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για τον κόσμο, αλλά και για εμάς, επειδή μας δίνει αυτοπεποίθηση για το ματς της Κυριακής εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε αρχικά ο σκόρερ της ισοφάρισης (1-1) για τους Λονδρέζους και αναφορικά με τις ευκαιρίες που έχασε στο παιχνίδι με αντίπαλο τη ρωσική ομάδα, είπε:

«Είναι απογοητευτικό, όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται νωρίς στο παιχνίδι. Απογοητεύτηκα αρχικά, αλλά ήταν σημαντικό που αξιοποίησα μία φάση. Έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ και ξέραμε ότι θα κυριαρχήσουμε στον αγώνα και ότι θα δημιουργούσαμε κι άλλες φάσεις».

Κλείνοντας, ο 20χρονος χαφ σχολίασε με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση το τρίτο τέρμα των «σπιρουνιών», το οποίο ναι μεν προήλθε από δική του ενέργεια, ωστόσο, κατακυρώθηκε ως αυτογκόλ του αντιπάλου τερματοφύλακα, Ιγκόρ Ακινφέεφ. Ειδικότερα, τοποθετήθηκε σχετικά:

«Δεν ξέρω γιατί το θεωρούν αυτογκόλ, νομίζω ότι θα έπρεπε να το πιστώσουν σε μένα. Αν δεν έβαζε ο τερματοφύλακας την μπάλα στα δίχτυα θα το έκανα εγώ. Βέβαια, αν λάβει κανείς υπόψη τα υπόλοιπα τελειώματά μου στο ματς, πιθανότατα θα το είχα χάσει»!