Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ΔΕΝ θέλει τον Σλοτ: «Είμαστε τεράστιος σύλλογος, είναι για εμάς;»

Ξεκάθαρος ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, αναφορικά με το αν ο Άρνε Σλοτ είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τους «κόκκινους» ξανά στις επιτυχίες. Δεν είναι σίγουρος, αμφιβάλλει, θεωρεί πως ακόμη και αν ο τρόπος παιχνιδιού του είναι σύμφωνος με τα «θέλω» της ομάδας, κάτι του… λείπει!



Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ΔΕΝ θέλει τον Σλοτ: «Είμαστε τεράστιος σύλλογος, είναι για εμάς;»

Μπορεί η πλειοψηφία του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού να προσπαθεί να εκλογικεύσει τις τελευταίες ώρες, τους λόγους που η διοίκηση της Λίβερπουλ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Άρνε Σλοτ, όμως ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.

Ο λόγος για τον Στιβ Νίκολ, ο οποίος μετρά περισσότερα από 400 ματς με τους «κόκκινους». Του ζητήθηκε να πει την άποψή του και ο Σκωτσέζος ήταν κάθετος. Χαρακτήρισε τη Λίβερπουλ ως μία εκ των κορυφαίων ομάδων στην Αγγλία και θεωρεί πως ο Σλοτ δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Και όλα αυτά, λίγες ώρες αφότου ο Γιούργκεν Κλοπ επισήμανε, πόσο του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Άρνε Σλοτ!

Διαβάστε αναλυτικά, όσα είπε ο Στιβ Νίκολ για τον Άρνε Σλοτ:

«Είναι αυτή η συνέχεια ενός ανθρώπου που μπορεί να οδηγήσει το τεράστιο μέγεθος της Λίβερπουλ ξανά στον τίτλο της Premier League και στο Champions League;

Εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό. Όλα τα… κουτάκια έχουν καλυφθεί, αναφορικά με τον τρόπο που βλέπουμε εμείς το παιχνίδι, αλλά και αυτός. Αλλά είμαστε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αγγλίας. Δεν είμαι σίγουρος για αυτόν, ποιες είναι οι εναλλακτικές;»

Δημήτρης Μανάκος