Πρέμιερ Λιγκ – 8η αγωνιστική (preview)

Παιχνίδι για κάθε γούστο περιέχει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Από το «ντέρμπι» των... πρωταθλητών, Τσέλσι – Λέστερ, μέχρι το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ της Κρίσταλ Πάλας και της Γουέστ Χαμ.



Πρέμιερ Λιγκ – 8η αγωνιστική (preview)

Οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες Αγγλίας, Τσέλσι και Λέστερ, αναμετρώνται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Αμφότερες έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με τους Αντόνιο Κόντε και Κλαούντιο Ρανιέρι να καλούνται να διαχειριστούν σωστά το ρόστερ τους.

Με το πρόσωπο που δείχνει μέσα στο «Εμιρεϊτς», η Άρσεναλ είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι απέναντι στη Σουόνσι. «Ερωτηματικό» η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Αρσέν Βενγκέρ δεδομένων και των μεσοβδόμαδων υποχρεώσεων που έχουν οι «κανονιέρηδες» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Τότεναμ, η οποία έχει όλα τα φόντα για να φύγει με το «διπλό» του 1,60 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ.

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στο «Έτιχαντ» μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Έβερτον. Ένα σημαντικό αήττητο σερί «τρέχουν» στην έδρα τους οι «πολίτες» που δεδομένα θέλουν να επεκτείνουν.

Καλύτερα πατάει μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπόρνμουθ, η οποία ευελπιστεί σε μία νίκη απέναντι στη Χαλ στο «Βαϊτάλτι» που θα την ανεβάσει βαθμολογικά.

Στόουκ και Σάντερλαντ έχουν ξεκινήσει με το… αριστερό τις υποχρεώσεις τους τη φετινή σεζόν και στη μεταξύ τους αναμέτρηση αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Λίγο αργότερα, στις 19:30, λαμβάνει χώρα το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ της Κρίσταλ Πάλας και της Γουέστ Χαμ. Αδυνατεί να «σηκώσει κεφάλι» το σύνολο του Σλάβεν Μπίλιτς, αξιοπρεπής η μέχρι στιγμής πορεία των «αετών».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

(15/10)

Τσέλσι – Λέστερ

Μπόρνμουθ – Χαλ

Άρσεναλ – Σουόνσι

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον

Στόουκ – Σάντερλαντ

Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ

(16/10)

Μίντλεσμπρο – Γουότφορντ

Σαουθάμπτον – Μπέρνλι

(17/10)

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ