Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον (preview)

Δύσκολα τα πράγματα για τη Γουέστ Χαμ, η οποία έχοντας δείξει στην παρούσα φάση ότι δεν μπορεί να κερδίσει ομάδες κατώτερες από εκείνη, γνωρίζει πως το ματς απέναντι στη Σαουθάμπτον θα της φανεί… βουνό.



Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον (preview)

Ένα μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει πάνω από το όνομα της Γουέστ Χαμ τη φετινή σεζόν. Τα «σφυριά» ξεκίνησαν με σαφώς μεγαλύτερες προσδοκίες, ωστόσο μέχρι στιγμής... δεν έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Έχοντας μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες μετά από πέντε αγωνιστικές, η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς ευελπιστεί πως η νίκη με 1-0 επί της Άκρινγκτον Στάνλεϊ για το Λιγκ Καπ, θα λειτουργήσει ευεργετικά.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο υπήρξε μία ανάλογη κατάσταση, ωστόσο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αυτό έχει αλλάξει.

Η νίκη της Σαουθάμπτον στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Σπάρτα Πράγας αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών, κάτι που φάνηκε και στα επόμενα δύο ματς των «Αγίων» κόντρα σε Σουόνσι και Κρίσταλ Πάλας, για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ αντίστοιχα, τα οποία ήταν αμφότερα νικηφόρα.

Πλέον ο Κλον Πιέλ θέλει να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί στην Πρέμιερ Λιγκ, ανεβαίνοντας γοργά τις θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Αγωνιστικά νέα:

Γουέστ Χαμ:

Χωρίς τον Αρτούρ Μαζουακού θα παραταχθεί απέναντι στη Σαουθάμπτον η Γουέστ Χαμ, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο πόδι. Στην ίδια μοίρα και ο Άαρον Κρέσγουελ.

Στη διάθεση του Σλάβεν Μπίλιτς θα βρίσκεται ο Γουίνστον Ριντ, την ώρα που οι Αντρέ Αγιού, Άντι Κάρολ και Ντιαφρά Σακό παραμένουν εκτός.

Σαουθάμπτον:

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο που θέλει τον Τσάρλι Όστιν να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Σαουθάμπτον στο σημερινό παιχνίδι.

Εξ αιτίας ενός προβλήματος στον προσαγωγό, ο Τζέι Ροντρίγκες δεν υπολογίζεται για το σημερινό ματς από τον Κλοντ Πιέλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ:

Αντριάν, Αρμπελόα, Ογκμπόνα, Κόλινς, Μπάιραμ, Νομπλ, Κουγιάτε, Παγιέ, Λαντσίνι, Αντόνιο, Τζάτζα

Σαουθάμπτον:

Φόρστερ, Μπερτράντ, Φαν Ντάικ, Φόντε, Σοάρες, Ντέβις, Τάντιτς, Ρομέου, Κλάσι, Λόνγκ, Ρέντμοντ