Πρέμιερ Λιγκ – 6η αγωνιστική (preview)

Σούπερ αγωνιστική λαμβάνει χώρα στην Πρέμιερ Λιγκ, με το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι να δεσπόζει. Τη Λέστερ υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ η Μαν. Γιουνάιτεντ.



Πρέμιερ Λιγκ – 6η αγωνιστική (preview)

Με άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι ξεκινάει η 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν λέει να «σηκώσει κεφάλι», φιλοξενεί στο «Ολντ Τράφορντ» την ανεβασμένη Λέστερ. Αμφότερες έχουν μπροστά τους διεθνείς υποχρεώσεις, γι' αυτό αναμένεται με ενδιαφέρον το ποιους παίκτες θα ρίξουν στη «μάχη» οι Ζοσέ Μουρίνιο και Κλαούντιο Ρανίερι.

Στην έδρα της Μπόρνμουθ δοκιμάζεται η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και μετά την ήττα στο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα, επιθυμούν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες κόντρα στα «κεράσια» που ακόμα ψάχνονται.

Προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στη Χάλ έχει η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα, με τους οπαδούς της να περιμένουν κάτι ανάλογο και κόντρα στις «τίγρεις».

Τη Μίντλεσμπρο αντιμετωπίζει στο «Ρίβερσάιντ Στέιντιουμ» η Τότεναμ. Μετά τις νίκες κόντρα σε Σάντερλαντ και Τζίλιγχαμ και ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, τα «σπιρούνια» καλούνται να πανηγυρίσουν την εκτός έδρας νίκη.

Έχοντας φτάσει στην 6η αγωνιστική, τα περιθώρια για τη Στόουκ αρχίζουν και στενεύουν επικίνδυνα από τη στιγμή που μέχρι στιγμή δεν έχει γευτεί το «τρίποντο». Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η σημερινή της αντίπαλος, Γουέστ Μπρομ, που με τη σειρά της αναζητά το δεύτερο «διπλό» της τη φετινή σεζόν.

Ανάλογη η κατάσταση και στο παιχνίδι μεταξύ της Σάντερλαντ και της Κρίσταλ Πάλας. Μόλις έναν βαθμό μετά από πέντε αγώνες για τις «μαυρόγατες», την ώρα που οι «αετοί» του Άλαν Πάρντιου «τρέχουν» ένα σερί τριών αγώνων δίχως ήττα.

Έχοντας παράλληλα το μυαλό της και στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στη Σέλτικ για τη 2η «στροφή» των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι, με πιθανότατα αλλαγές στη σύνθεσή της, οφείλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, φεύγοντας με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Σουόνσι.

Όσο ενδιαφέρον «ανοίγει», άλλο τόσο ενδιαφέρον «κλείνει» το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Πρέμιερ Λιγκ. Το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι τραβάει τα βλέμματα, καθώς πέρα από την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, το γεγονός ότι αμφότερες ακόμα «ψάχνονται» αγωνιστικά, σε μία προσπάθεια να παραμείνουν όσο ο δυνατόν περισσότερο στη διεκδίκηση του τίτλου, κάνουν το εν λόγω ματς ακόμα πιο «καυτό».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ (14:30)

Μπόρνμουθ – Έβερτον (17:00)

Λίβερπουλ – Χαλ (17:00)

Μίντλεσμπρο – Τότεναμ (17:00)

Στόουκ – Γουέστ Μπρομ (17:00)

Σάντερλαντ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι (17:00)

Άρσεναλ – Τσέλσι (19:30)

(25/9)

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον (18:00)

(26/9)

Μπέρνλι – Γουότφορντ (22:00)