Φέγενορντ – Μάντσεστερ Γιουν. (preview)

Δεν είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να το κατακτήσει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στη «μάχη» του Γιουρόπα Λιγκ, καλούμενη να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα, περνώντας αλώβητη από την έδρα της Φέγενορντ, στο Ρότερνταμ.



Φέγενορντ – Μάντσεστερ Γιουν. (preview)

Η «περιπέτεια» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γιουρόπα Λιγκ ξεκινάει. Όντας... συνηθισμένοι στην παρουσία τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να ανταποκριθούν των απαιτήσεων, όντας ένα από τα φαβορι για την κατάκτηση του τροπαίου.

Πρώτος της αντίπαλος, η Φέγενορντ. «Ίδρωσε» στο τέλος, αλλά κατάφερε και κέρδισε την Ντεν Χάαγκ την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζοντας να έχει το απόλυτο στη φετινή Έρεντιβιζιε. Είναι άκρως ορμητική επιθετικά, ειδικά στο «Ντε Κάιπ», όπου έχει επτά ολόκληρους μήνες να χάσει. Στον αντίποδα βέβαια, έχει πάνω από 20 χρόνια να κερδίσει εντός έδρας αγγλική ομάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη, προέρχεται από την αποτυχία στο ντέρμπι με τη Σίτι, γνωρίζοντας την πρώτη της φετινή ήττα. Μπαίνει δεδομένα στη διοργάνωση ως το μεγάλο φαβορί, ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε να τονίσει ότι για τον ίδιο αυτό είναι το επόμενο μεγάλο ματς, άρα λογικά θα αποφευχθεί το ευρύ «ροτέισον», ψάχνοντας θετική εκκίνηση στη φάση των ομίλων.

Αγωνιστικά νέα:

Φέγενορντ:

Εκτός ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουναιτεντ έχουν τεθεί οι Φερμέερ και Ελία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Λουκ Σο. Στο βασικό σχήμα αναμένεται ο Μάρκους Ράσφορντ.

Δεν θα ξεκινήσει ο Χένρικ Μχιταριάν μετά την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Φέγενορντ:

Τζόουνς, Βούντενμπεργκ, Μπότεγκιν, Φαν Ντερ Χέιντεν, Κάρσντοπ, Ελ Αχμαντί, Βιλένα, Κάιτ, Τόορνστρα, Μπέργκουις, Γιόργκενσεν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ντε Χέα, Ρόχο, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Βαλέντσια, Ερέρα, Φελαϊνί, Μαρσιάλ, Ρούνεϊ, Μάτα, Ράσφορντ