Σάντερλαντ – Έβερτον (preview)

Η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ πέφτει με την αναμέτρηση μεταξύ της Σάντερλαντ και της ανεβασμένης Έβερτον, που μετά το τέλος αυτής, τα «ζαχαρωτά» μπορούν να βρίσκονται μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας...



Σάντερλαντ – Έβερτον (preview)

Ένα δυνατό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο «Στάδιο του Φωτός» μεταξύ της Σάντερλαντ και της Έβερτον.

Οι «μαυρόγατες» αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, την ώρα που η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δείχνει καλά στοιχεία στα πρώτα ματς της σεζόν.

Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, η Σάντερλαντ άνοιξε το σκορ κόντρα στη Σαουθάμπτον με πέναλτι του Ντεφό (80’), όμως, οι «Άγιοι» που είχαν ευρεία εδαφική υπεροχή, ισοφάρισαν με τον Ροντρίγκες (85’).

Είναι γεγονός πως ο βαθμός στο Σαουθάμπτον ήταν κέρδος. Δεδομένα χρειάζεται βελτίωση τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, αν θέλει να επιβιώσει φέτος, μιας και ξεκινάει πάλι από τη θέση του φαβορί για τον υποβιβασμό. Σε θετική κατεύθυνση οι μετεγγραφές των Ν’ Ντονγκ και Ανίτσεμπε.

Το αυτογκόλ του γκολκίπερ Γκίβεν, έπειτα από εκτέλεση πέναλτι του Μπέινς (51’), χρειάστηκε από την άλλη η φαινομενικά καλύτερη Έβερτον για να κερδίσει τη Στόουκ, που είχε με τη σειρά της δοκάρι με τον Αρναούτοβιτς.

Κέρδισε δύσκολα τους «πότερς», το γεγονός όμως ότι η σεζόν έχει ξεκινήσει δίχως να έχει γευτεί την ήττα, της δίνει πρόσθετη ώθηση. Τα «ζαχαρωτά» έχουν πλέον ακόμα μια ποιοτική λύση στην επίθεση, αποκτώντας τον Βαλέντσια από τη Γουέστ Χαμ, την ίδια ώρα που είναι άκρως θετική και η ανασταλτική τους εικόνα.

Αγωνιστικά νέα:

Σάντερλαντ:

Πολλά τα προβλήματα. Τραυματίες για τη Σάντερλαντ είναι οι Μανόνε, Τζόουνς, Κάτερμολ, Λάρσον και Μπορίνι, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Πίκφορντ και Κίρχοφ.

Έβερτον:

Εκτός οι Μακ Κάρθι και Μπέσιτς για τον αγώνα κόντρα στη Σάντερλαντ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ:

Πίκφορντ, Φαν Άανχολτ, Τζιλομποτζί, Κονέ, Ντινάιερ, Εντόνγκ, Γουότμορ, Γιανουζάι, Ρόντγουελ, Γκουτς, Ντεφό

Έβερτον:

Στεκέλενμπουργκ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Γουίλιαμς, Κόουλμαν, Γκανά, Μπάρι, Μπολάσι, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς, Λουκάκου