Σουόνσι– Τσέλσι (preview)

Το απόλυτο νικών μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών στην Πρέμιερ Λιγκ θέλει να πετύχει η Τσέλσι, η οποία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σουόνσι στο «Λίμπερτι».



Σουόνσι– Τσέλσι (preview)

Με το «δεξί» έχει ξεκινήσει η φετινή σεζόν για τον Αντόνιο Κόντε, με την Τσέλσι να έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει τρεις νίκες στα πρώτα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Το σημερινό ματς απέναντι στη Σουόνσι μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι για τους «μπλε», ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν και την καλύτερη παράδοση, με δύο νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο «Λίμπερτι».

Την περασμένη αγωνιστική, η Λέστερ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και νίκησε με γκολ των Βάρντι (32’) και Μόργκαν (51’). Η Σουόνσι κατάφερε και μείωσε με τον Φερ (80’). Άργησε χαρακτηριστικά όμως να... ξυπνήσει κι έφυγε με σκυμμένο κεφάλι. Οι Ουαλοί ωστόσο έχουν θετικό πρόσημο εμφανίσεων σε αυτό το ξεκίνημα, αλλά αυτό που τους λείπει μοιάζει να είναι η αποτελεσματικότητα, που είχαν πέρυσι στο «Λίμπερτι».

Η Τσέλσι από την άλλη, επέβαλε απόλυτα τον ρυθμό της στο ματς της περασμένης «στροφής» και νίκησε εύκολα την Μπέρνλι με τέρματα των Αζάρ (9’), Γουίλιαν (41’) και Μόουζες (89’).

Δεν κόπιασε και πολύ είναι η αλήθεια, συνεχίζοντας να έχει το απόλυτο νικών. Η επιστροφή του Νταβίντ Λουίζ κι ο ερχομός του Αλόνσο δίνουν στον Αντόνιο Κόντε επιπλέον αμυντικές λύσεις, κάτι που χρειάζονται οι «μπλε» για να μείνουν ψηλά.

Αγωνιστικά νέα:

Σουόνσι:

Αμφίβολος ο Μπόρχα για το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι. Πιθανή η συμμετοχή του Μπόρχα Μπαστόν, προερχόμενος από τον πάγκο.

Τσέλσι:

Εκτός για την Τσέλσι ο... συνήθης υπόπτος, Κέρτ Ζουμά. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «μπλε» θα κάνει πιθανότατα ο Νταβίντ Λουίζ. Πιθανότες συμμετοχές υπάρχουν και για τον Μάρκος Αλόνσο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σουόνσι:

Φαμπιάνσκι, Κίνγκσλεϊ, Φερνάντες, Αμάτ, Νότον, Φερ, Κορκ, Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον, Μπάροου, Γιορέντε

Τσέλσι:

Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Λουίζ, Ιβάνοβιτς, Καντέ, Μάτιτς, Όσκαρ, Αζάρ, Γουίλιαν, Ντιέγκο Κόστα