Γι' αυτό παίρνει τον Καντέ ο Κόντε (pics)

«Κόφτη» ... από τους λίγους παίρνει στην Τσέλσι ο Αντόνιο Κόντε με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ενγκολό Καντέ και οι αριθμοί του Γάλλου χαφ δείχνουν γιατί οι Μάτιτς και Μίκελ μπορούν να θεωρηθούν ανεπαρκείς για τους «μπλε».  



Γι' αυτό παίρνει τον Καντέ ο Κόντε (pics)

Ο Καντέ έπειτα από μια εκπληκτική χρονιά στη Λέστερ και δείγματα της τρομερής αντοχής του και της «λύσσας» για τη μπάλα στο Euro 2016, μετακομίζει από το «King Power Stadium» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να συνεχίσει με μπλε φανέλα, αλλά αυτή της Τσέλσι και όχι των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο Νεμάνια Μάτιτς φέρεται να σκέφτεται πλέον το ενδεχόμενο της αποχώρησης από τους Λονδρέζους, ο Τζον Όμπι Μίκελ αντίθετα φαίνεται πως θα παραμείνει, ωστόσο, με τον Καντέ στο ρόστερ, οι δυο τους μοιάζουν ... ανεπαρκείς για την ποιότητα του κέντρου, όπως θέλει να το βλέπει ο νέος κόουτς της Τσέλσι.

Από τα λεπτά συμμετοχής, στις παρεμβάσεις σε φάσεις αντιπάλων για να σταματήσει επικίνδυνες καταστάσεις, στα επιτυχημένα μαρκαρίσματα, ακόμα και στη δημιουργία ευκαιριών μπροστά από την αντίπαλη εστία!

Ο Ενγκολό Καντέ συμφέρει και – μάλλον – αξίζει τα 36 εκατ.ευρώ που διαθέτουν οι «μπλε» για να τον πάρουν από τη Λέστερ, προσφέροντάς του 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δείτε τις επιδόσεις του Καντέ και τη σύγκριση με Μάτιτς και Μίκελ: