Σλοβακία – Αγγλία (preview)

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, το παιχνίδι μεταξύ της Σλοβακίας και της Αγγλίας στo Σεντ Ετιέν, αναμένεται να είναι καθοριστικό για το μέλλον των δύο ομάδων στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.



Σλοβακία – Αγγλία (preview)

Σλοβακία και Αγγλία αγωνίζονται στα πλαίσια της τελευταίας «στροφής» του Β' Ομίλου του Euro 2016, με τις δυο ομάδες να βολεύονται και με ισοπαλία.

Οι Σλοβάκοι, προέρχονται από την μεγάλη νίκη απέναντι στη Ρωσία με 1-2 και πλέον, θα παραταχθούν απέναντι στα «λιοντάρια» με στόχο την κατάκτηση βαθμού ή βαθμών που θα τους δώσουν την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Στη νίκη επί της Ρωσίας, για τους Σλοβάκους σκόραραν οι Βάις (32’) και Χάμσικ (45’).

Το συγκρότημα του Γιαν Κόζακ θα μπει στο παιχνίδι με τον γνωστό δυναμισμό για να αντιμετωπίσει την ποιότητα των Άγγλων, προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Με την Ουαλία για την ομάδα του Ρόι Χότζον, σκόρερ ήταν οι Τζέιμι Βάρντι (47’) και Ντάνιελ Στάριτζ (93’), κάνοντας την μεγάλη ανατροπή.

Οι Άγγλοι, από την πλευρά τους, μετά τη νίκη επί της Ουαλίας με 2-1, θέλουν τον βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2016. Χωρίς απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Αγγλία, στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αγωνιστικά νέα:

Σλοβακία:

Με όλα της τα «όπλα» θα παραταχθεί στην αναμέτρηση κόντρα στην Αγγλία η ομάδα της Σλοβακίας, η οποία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Αγγλία:

Όπως και η Σλοβακία, έτσι και η Αγγλία δεν αναμένεται να έχει απουσίες στο σημερινό παιχνίδι.

Μέχρι και... έξι αλλαγές είναι πολύ πιθανό να κάνει στο βασικό σχήμα ο Ρόι Χότζον, συγκρητικά με τα δύο προηγούμενα ματς του ομίλου στα οποία χρησιμοποίησε την ίδια ενδεκάδα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σλοβακία:

Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Πετσόφσκι, Κούτσκα, Μακ, Χάμσικ, Βάις, Νέμετς

Αγγλία:

Χαρτ, Γουόκερ, Σμόλινγκ, Κέιχιλ, Ρόουζ, Ντάιερ, Γουίλσιρ, Ρούνεϊ, Λαλάνα, Βάρντι, Στάριτζ