Μικρότερος όλων ο Ράσφορντ!

Τ' όνειρο συνεχίζεται για τον Μάρκους Ράσφορντ και το άστρο αυτού του παιδιού, που κλήθηκε επάξια στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Euro 2016, τον κάνει να είναι πλέον ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί φέτος στη Γαλλία!  



Μικρότερος όλων ο Ράσφορντ!

Ο 18χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» τόσο στο Γιουρόπα Λιγκ, όσο και στην Πρέμιερ, πράττοντας μάλιστα το ίδιο και με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο πρόσφατο φιλικό απέναντι στους Αυστραλούς, σίγουρα θα ... τσιμπιέται κάθε πρωί που ξυπνάει.

Από το απόγευμα της Τρίτης βρίσκεται στην 23άδα του Ρόι Χότζον για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του φετινού καλοκαιριού, στην πρώτη του μεγάλη διοργάνωση, δίχως φυσικά να τον τρομάζει ή να του προκαλεί ανησυχία, έχοντας δείξει μέσα στη σεζόν από την πρώτη ημέρα της... παρουσίας του στον ποδοσφαιρικό χάρτη, πως δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Στο Euro 2016, θα είναι ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής ολόκληρη της διοργάνωσης στην ηλικία των 18 ετών και 214 ημερών, με δεύτερο τον... παρολίγον συμπαίκτη του στη Γιουνάιτεντ, Ρενάτο Σάντσες, που είναι μεγαλύτερος κατά δύο μήνες και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου κι όχι στο «Ολντ Τράφορντ» ώστε να ... κατακτήσει τίτλους.