Γίνεται της... Ευρώπης!

Μπροστά στον κίνδυνο να χάσει ακόμα και τη 2η θέση, η Τότεναμ οφείλει να ξεπεράσει το σοκ της απώλειας του τίτλου και να επικεντρωθεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, δίνουν τη δική τους «μάχη», με... φόντο την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.



Γίνεται της... Ευρώπης!

Το τυπικό μέρος της υπόθεσης ολοκληρώθηκε, η Λέστερ σήκωσε το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ και πλέον όλο το ενδιαφέρον βρίσκεται στις θέσεις 2-5, όπως και στο ποιες ομάδες θα αγωνίζονται από του χρόνου στην Τσάμπιονσιπ.

Με την ψυχολογία λοιπόν στο… ναδίρ μετά την απώλεια του τίτλου την περασμένη αγωνιστική, η Τότεναμ καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, σε μία ήδη πετυχημένη σεζόν για εκείνη. Δύσκολο από πολλές πλευρές το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Σαουθάμπτον, η οποία επίσης αναζητά ένα καλό «φίνις».

Σε αντίθεση με τα «σπιρούνια», η Λίβερπουλ… πετάει στα σύννεφα. Προκρίθηκε μεσοβδόμαδα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Βιγιαρεάλ στο «Άνφιλντ» και πλέον, επιστρέφοντας με... φόρα στις εγχώριες υποχρεώσεις της, θα διεκδικήσει με αξιώσεις μία εντός έδρας νίκη επί της της αδιάφορης Γουότφορντ.

Φυσικά το παιχνίδι της αγωνιστικής δεν είναι άλλο από αυτό της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ. Ο νικητής του εν λόγω αγώνα, ουσιαστικά θα καταλάβει εκτός απροόπτου και την 3η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ της φετινής σεζόν. Θα καταφέρει έτσι να αποφύγει τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και να μπει απευθείας στους ομίλους. Υπάρχει κόπωση, αλλά και... απογοήτευση στους «πολίτες» από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ίδια ώρα που οι «κανονιέρηδες» δεν πείθουν.