Άλλοι φιέστα και άλλες παίζουν... τα «ρέστα»!

Την ώρα που στη Λέστερ ετοιμάζονται για τη φιέστα της κατάκτησης της Πρέμιερ Λιγκ, οι Νόριτς, Σάντερλαντ και Νιούκαστλ δίνουν καθοριστικά παιχνίδια που πιθανότατα θα κρίνουν το που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν.



Άλλοι φιέστα και άλλες παίζουν... τα «ρέστα»!

Με άκρως ενδιαφέρον ματς ξεκινάει η 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Νόριτς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, με τα μεν «καναρίνια» να παίζουν τα… ρέστα τους για τη σωτηρία και τους «κόκκινους διαβόλους» την παραμονή τους κοντά στην τετράδα.

Μονόπλευρο αντίθετα είναι το κίνητρο στην αναμέτρηση της Σάντερλαντ κόντρα στην Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι καλούνται να κερδίσουν τους «μπλε», αν θέλουν να ελπίζουν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αδιάφοροι, αλλά ανεβασμένοι οι «μπλε».

Μία μεγάλη ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη έχει η Νιούκαστλ, η οποία φιλοξενείται στην έδρα της υποβιβασμένης Άστον Βίλα.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για τη Γουέστ Χαμ στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην αδιάφορη Σουόνσι. Ελπίζει στην είσοδο στην πεντάδα η ομάδα του Μπίλιτς.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου η Λέστερ, η οποία κάνει φιέστα στο «σπίτι» της αντιμετωπίζοντας την Έβερτον. Το «πάρτι» έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα και την ισοπαλία που έφερε η Τότεναμ στην έδρα της Τσέλσι, με αποτέλεσμα και τη βαθμολογική... κατοχύρωση του τίτλου από τις «αλεπούδες», δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, η Κρίσταλ Πάλας έχει ήδη θέσει σε δεύτερη μοίρα το ματς κόντρα στη Στόουκ, έχοντας μπροστά της τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Στόουκ. Την ίδια ώρα, η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κανένα κίνητρο, από τη στιγμή που αμφότερες θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής:

Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάντερλαντ – Τσέλσι

Αστον Βίλα – Νιούκαστλ

Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ

Γουέστ Χαμ – Σουόνσι

Μπόρνμουθ – Γουέστ Μπρόμ

Λέστερ – Εβερτον

(8/5)

Τότεναμ – Σαουθάμπτον

Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ

Λιβερπουλ – Γουότφορντ