Γίνεται… χαμός για την άνοδο

Περιπλέχθηκαν όσο… πάει τα πράγματα στη League Two αναφορικά με την απευθείας άνοδο, καθώς τέσσερις ομάδες βρίσκονται πλέον σε απόσταση δύο βαθμών στις θέσεις 2-6! Στο 2-2 με τη Νοτς Κάουντ έμεινε η πρωτοπόρος και… σίγουρη Νορθάμπτον, φτάνοντας τα 18 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.



Γίνεται… χαμός για την άνοδο

Για την μία από τις τρεις θέσεις της απευθείας ανόδου από τη League Two στη League One τα δεδομένα είναι γνωστά…

Ανήκει στην πρωτοπόρο της κατηγορίας Νορθάμπτον, η οποία έχει απόσταση 14 βαθμών από την 2η θέση και πλέον περιμένει την μαθηματική εξασφάλιση της παρουσίας της στην τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Από εκεί και κάτω όμως γίνεται… χαμός!

Η 2η Όξφορντ (73 β.) μπορεί να είχε δώσει ήδη το παιχνίδι της, καθώς αύριο συμμετέχει στον τελικό του Λιγκ Τρόφι κόντρα στην Μπάρνσλεϊ, όμως κατάφερε να διατηρηθεί μόνη στην 2η θέση του πίνακα.

Και αυτό διότι η Πλίμουθ ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Έξετερ, την ίδια ώρα που η Άκρινγκτον έμενε στο 1-1 με την Κέμπριτζ μέσα στο σπίτι της.

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα βόλεψαν μια χαρά την Μπρίστολ Ρόβερς, που ήταν η μοναδική από την πρώτη πεντάδα που σήμερα πήρε τη νίκη (3-0 την Κρόουλι) και πλέον ισοβαθμεί στους 71 πόντους παρέα με Άκρινγκτον και Πλίμουθ.

Η βαθμολογία της League Two

Αναλυτικά η 40ή αγωνιστική:

Όξφορντ– Ντάγκεναμ 4-0 (15/3)

Άκρινγκτον– Κέμπριτζ 1-1

Μπρίστολ Ρόβερς – Κρόουλι 3-0

Έξετερ – Πλίμουθ 2-1

Χάρτλπουλ – Μάνσφιλντ 2-1

Λούτον – Στίβενεϊτζ 0-1

Μόρκαμ – Μπαρνέτ 4-2

Νορθάμπτον – Νοτς Κάουντι 2-2

Πόρτσμουθ – Καρλάιλ 1-0

Γουίκομ – Γουίμπλεντον 1-2

Γιόβιλ – Νιούπορτ 1-1

Γιορκ – Λέιτον Όριεντ 1-1