Στην κορυφή η Γουίγκαν

Στην πρώτη θέση της League One ανέβηκε η ασταμάτητη Γουίγκαν, η οποία πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Σριούσμπερι (1-5) και άφησε πίσω της την Μπέρτον που «κόλλησε» στο 1-1 με τη Μπέρι.



Στην κορυφή η Γουίγκαν

Αλλαγή στην κορυφή της League One είχαμε στην 40ή αγωνιστική…

Η Γουίγκαν επιβεβαίωσε πως συνεχίζει να είναι σε... φουλ φόρμα και με το εκτός έδρας 5-1 επί της Σριούσμπερι έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και τα 19 ματς χωρίς ήττα από τον Δεκέμβριο!

Το σημαντικότερο όμως ήταν πως οι «λάτικς» εκμεταλλεύτηκαν έτσι τη νέα απώλεια βαθμών της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου, Μπέρτον (1-1 εντός με την Μπέρι) και έχοντας πλέον 77 πόντους, πάτησαν στην κορυφή του πίνακα και άφησαν δεύτερη την ομάδα του Νάιτζελ Κλάφ.

Σημαντικό έδαφος για την απευθείας άνοδο έχασε η Γουόλσολ, που γνώρισε την ήττα στο Σέφιλντ από τη Γιουνάιτεντ (2-0) και έμεινε στους 68 με δύο ματς λιγότερα από Γουίγκαν και Μπέρτον.

Την ευκαιρία να την προσπεράσει απώλεσε και η 4η Τζίλιγχαμ, η οποίο περιορίστηκε στο 0-0 με την Κόβεντρι και πλέον ισοβαθμεί με την Μπράντφορντ (1-0 την Σκάνθορπ), με την τελευταία να έχει πάντως παιχνίδι περισσότερο.

Η βαθμολογία της League One

Αναλυτικά η 40ή αγωνιστική:

Μπλάκπουλ – Σάουθεντ 2-0

Μπράντφορντ – Σκάνθορπ 1-0

Μπέρτον – Μπέρι 1-1

Τσέστερφιλντ – Πορτ Βέιλ 4-2

Κόλτσεστερ – Μίλγουολ 0-0

Τζίλιγχαμ – Κόβεντρι 0-0

Πίτερμπρο – Κρου 3-0

Ρότσντεϊλ – Ντονκάστερ 2-2

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουόλσολ

Σριούσμπερι – Γουίγκαν 1-5

Σουίντον – Φλίτγουντ 1-1

Μπάρνσλεϊ – Όλνταμ (12/4)