«Έγκυρο το γκολ του Χερστ στον τελικό του '66»! (pics)

Μετά από 50 χρόνια, το «Sky Sports» φρόντισε να ρίξει «φως» στο πιο αμφιλεγόμενο γκολ της ιστορίας του ποδοσφαίρου, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας και να βγάλει την ετυμηγορία ότι το γκολ του Τζεφ Χερστ στον τελικό του Μουντιάλ το 1966, ήταν έγκυρο!



«Έγκυρο το γκολ του Χερστ στον τελικό του '66»! (pics)

Είναι... επίσημο! Το δεύτερο γκολ του Τζεφ Χερστ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966 ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γερμανία, μέτρησε ορθώς!

Η σωστή επικύρωση ή μη του εν λόγω τέρματος συζητήθηκε και εξακολουθεί να συζητείται μέχρι σήμερα. Όλα αυτά μέχρι το «Sky Sports», χάρη στη βοήθεια της τεχνολογίας, φροντίσει να διαλευκάνει μία και καλή το αν το συγκεκριμένο γκολ ήταν έγκυρο.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς λοιπόν, ο Τζέιμι Κάραγκερ ανέλυσε στην εκπομπή του στο «Sky Sports» ολόκληρο τον τελικό του 1966 και παρουσίασε για πρώτη φορά την τεχνική επεξεργασία που υπέστη η στιγμή του τέρματος των Άγγλων, χάρη στη βοήθεια του EA Sports.

Όπως θα δείτε λοιπόν και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το γκολ που σημείωσε ο Τζεφ Χερστ στο τελικό 4-2 υπέρ των «λιονταριών», μέτρησε σωστά, με τη μπάλα να έχει περάσει τη γραμμή κοντά στις 3 ίντσες!

Δείτε τις φωτογραφίες: