Η «κατρακύλα» της Γιουνάιτεντ

Ο κατήφορος για την Γιουνάιτεντ του Λιουίς Φαν Χάαλ δεν έχει τελειωμό! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν στο «Μπριτάνια» από τη Στόουκ, με το 2-0 υπέρ των «πότερς» να δημιουργεί αρνητικά ρεκόρ για το σύλλογο του Μάντσεστερ.



Η «κατρακύλα» της Γιουνάιτεντ

Με αυτήν την ήττα η Γιουνάιτεντ έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς είχαν προηγηθεί οι αποτυχίες κόντρα σε Βόλφσμπουργκ, Μπόρνμουθ και Νόριτς.

Για να βρει κάποιος την τελευταία φορά που συνέβη αυτό, θα πρέπει να γυρίσει 55 χρόνια πίσω, καθώς τέσσερις σερί ήττες σε επίσημα ματς σημειώθηκαν ξανά το μακρινό 1961 (Οκτώβριος-Νοέμβριος).

Πέραν αυτού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα σε Boxing Day μετά από 11 συνεχόμενες επιτυχίες, γνωρίζοντας παράλληλα την δεύτερη ήττα της την συγκεκριμένη αγωνιστική τα τελευταία 20 χρόνια!

Μάλιστα το συγκρότημα του Λουίς Φαν Χάαλ συμπλήρωσε με το σημερινό αποτέλεσμα επτά σερί ματς μακριά από τις νίκες. Η προηγούμενη φορά που έγινε κάτι ανάλογο ήταν πριν σχεδόν 26 χρόνια (Ιανουάριος 1990).

Και για… κλείσιμο, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Γιουνάιτεντ δεν καταφέρνει να πετύχει γκολ σε Boxing Day από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ (1992).