Βόλφσμπουργκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Η ώρα της κρίσεως ήρθε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ταξίδεψε στη Γερμανία για την αναμέτρηση-«τελικός» κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, με στόχο να πάρει τη νίκη που αυτόματα θα της δώσει το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.



Βόλφσμπουργκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Δεδομένα το παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «λύκοι» έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση τους «16» του θεσμού, όντας στην 1η θέση του ομίλου με εννέα βαθμούς. Αν δεν χάσουν από τους «κόκκινους διαβόλους», τότε δεδομένα έχουν το εισιτήριο στα χέρια τους.

Θα πρέπει φυσικά να παίξει καλύτερα από το τελευταίο της ματς στο «Βόλκσβάγκεν Αρίνα» κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, από την οποία και ηττήθηκε -μάλλον δίκαια- με 2-1, για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

Το άγχος και την πίεση φυσικά την έει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόνρα στην Αϊντχόφεν την περασμένη αγωνιστική, μπήκε σε μία διαδικασία να εξαρτάται εν μέρει και από τους Ολλανδούς η πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από τη Γερμανία για να βρεθούν στην κλήρωση των 16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, ευελπιστεί στην ήττα της PSV από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θα πάνε στο συγκεκριμένο παιχνίδι προερχόμενοι από τρεις σερί ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά! Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Λουίς Φαν Χάαλ, ευελπιστώντας να βρει τη λύση κόντρα στους «λύκους».

Αγωνιστικά νέα:

Βόλφσμπουργκ:

Από την προηγούμενό παιχνίδι κόντρα στη Ντόρτμουντ, ο Χέκινγκ έχει στη διάθεσή του τον Τζούλιαν Ντράξλερ.

Απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί είναι και ο Λουίς Γκουστάβο, ο οποίος αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα για μία θέση στο βασικό σχήμα της Βόλφσμπουργκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Εκτός αποστολής για τον «τελικό» με τη Βόλφσμπουργκ είναι τόσο ο Γουέιν Ρούνεϊ, όσο και ο Μοργκάν Σνάιντρλιν. Πρώτος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στον αστράγαλο, την ώρα που ο Γάλλος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηρό, το οποίο αποκόμισε στο ματς με τη Γουέστ Χαμ.

Εκτός από τους δύο παίκτες, γνωστοί τραυματίες, άρα και απόντες, για τους «κόκκινους διαβόλους» είναι οι Ρόχο, Ερέρα, Τζόουνς, Σό και Βαλέντσια.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλφσμπουργκ:

Μπενάλιο, Ροντρίγκεζ, Ντάντε, Νάλντο, Τρας, Γκιλαβογκί, Ντράξλερ, Κρούζε, Άρνολντ, Καλιγκιούρι, Ντοστ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ντε Χέα, Γιανγκ, Μπιλντ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Σβάινσταϊγκερ, Κάρικ, Ντεπάι, Φελαϊνί, Μάτα, Μαρσιάλ