Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Η Έβερτον υποδέχεται στο «Γκούντισον Παρκ» την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και ευελπιστεί στην επέκταση του αήττητου σερί της στα επτά παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.



Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Στις αρχές του 2015, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προσπαθούσε να κρατήσει τη δουλειά του στην Έβερτον, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του.

Έναν χρόνο αργότερα, ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάζει μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν τα «ζαχαρωτά» τα τελευταία χρόνια. Βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ μετά το 2-0 επί της Μίντλεσμπρο, ενώ το 3-3 της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Μπόρνμουθ ήταν το τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

Λουκάκου, Ντεουλοφέου και Μπάρκλεϊ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον έναν να συμπληρώνει τον άλλον και παράλληλα να μην γίνεται διακριτή η απουσία του τραυματία Φιλ Γιαγκέλκα.

Στον αντίποδα, η Κρίσταλ Πάλας μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σάντερλαντ πριν μερικές εβδομάδες, κατάφερε να «αντιδράσει» άμεσα, «ξεσπώντας» πάνω στη Νιούκαστλ την περαμσένη αγωνιστική, κερδίζοντας με 5-1.

Η εν λόγω νίκη ήταν σημαντική για μία ομάδα που δεν είχε γευτεί τη νίκη σε τρεις σερί αναμετρήσεις στο «Σέλχαρστ Παρκ», την ώρα που τη διατήρησε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.

Αγωνιστικά νεα:

Έβερτον:

Στην κρίση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι το αν ο Λέιτον Μπέινς βρεθεί στο βασικό σχήμα της Έβερτον για το ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τζέιμς ΜακΚάρθι μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι κόντρα στη Μπόρνμουθ την προηγούμενη εβδομάδα.

Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν θα μείνει ο Τάιας Μπράουνιγκ, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Κρίσταλ Πάλας:

Τιμωρημένος ενόψει του αγώνα με την Έβερτον είναι ο Γουιλφρίντ Ζαχα, την ώρα που ο Μπακαρί Σακό είναι επίσης εκτός λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Επιστρέφει στη δράση ο Ντουάιτ Γκέιλ, με τον Μαρουάν Σαμάκ να προορίζεται για βασικός.

Πιθανές ενδεκάδες:

Έβερτον:

Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Φούνες Μόρι, Γκάλογουεϊ, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Ντεουλοφέου, Μπάρκλεϊ, Κονέ, Λουκάκου

Κρίσταλ Πάλας:

Χένεσεϊ, Γουόρντ, Νταν, Σουαρέ, ΜακΚάρθουν, Καμπάιγ, Λέντλεϊ, Πάντσεον, Μπολάσι, Γουίκαμ