Λίβερπουλ – Μπορντό (preview)

Με μία νίκη επί της Μπορντό στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ μπορεί να εξασφαλίσει από σήμερα (26/11) τη συμμετοχή της στις «32» καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ.



Λίβερπουλ – Μπορντό (preview)

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει μία «στροφή» πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων την πρόκρισή της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, έχει η Λίβερπουλ παίρνοντας τη νίκη στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπορντό.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πηγαίνεi στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την εμφατική της νίκη με 4-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ».

Ο Γερμανός κόουτς, μετά τον ερχομό του στο Μερσεϊσάιντ, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει τέσσερις νίκες, τρείς ισοπαλίες και να υποστεί μόλις μία ήττα.

Εκτός «Νησιού» ωστόσο, έχει πανηγυρίσει μία φορά, κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν και πλέον ευελπιστεί να γίνει και κάτι ανάλογο και στο σημερινό (26/11) ματς κόντρα στη γαλλική ομάδα.

Οι «κόκκινοι» βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τη Σιόν, έχοντας έξι βαθμούς έναντι οχτώ των Ελβετών. Την ίδια ώρα απέχει μόλις τρεις από την σημερινή αντίπαλό της.

Από την άλλη πλευρά, η Μπορντό, δεδομένα θα πάει στο «Άνφιλντ» για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Λίβερπουλ.

Με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι μόλις τρεις βαθμοί, αν αυτοί καταφέρουν να φύγουν με το «τρίποντο», όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Ψυχολογικά, οι παίκτες της Μπορντό δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά τα όσα συνέβησαν στο Παρίσι, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πετάξουν στα «σκουπίδια» την ευκαιρία που τους δίνεται για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εντός συνόρων και στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1, βρίσκεται αυτή τη στιγμη στην 13η θέση της βαθμολογίας, δίχως να διατηρεί μία σταθερεί πορεία.

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Δύσκολα θα δηλώσει το παρόν στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπορντό ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος υπέστη έναν τραυματισμό στο δικέφαλο στο ματς του Σαββάτου κόντρα στη Σίτι.

Στο βασικό σχήμα θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, όπως και ο Τζόρντον Άιμπ.

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπεντέκε, με τον Ντάνιελ Στάριτζ να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Μπορντό:

Δίχως ιδαίτερα προβλήματα θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Μπορντό τη Λίβερπουλ.

Οι Γάλλοι πιθανότατα θα ξεκινήσουν στην επίθεση με του Καζρί, Κριβέλι και Μαουρίς-Μπελάι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ – Κλάιν, Σκρτέλ, Λόβρεν, Μορένο – Λούκας, Τσαν – Άιμπ, Φιρμίο, Λαλάνα – Μπεντέκε

Μπορντό: Καρασό – Γκιλμπέρ, Σανέ, Παλουά, Κοντέντο – Σαντόμ, Γιαμπερέ, Σαϊβέ – Καζρί, Κριβέλι, Μαουρίς-Μπελάι