Καραμπάγκ – Τότεναμ (preview)

Την πρόκρισή τους στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ μπορεί να εξασφαλίσει από σήμερα (26/11) η Τότεναμ, σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί της Καραμπάγκ.



Καραμπάγκ – Τότεναμ (preview)

Το καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει η Τότεναμ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην αξιόμαχη Καραμπάγκ.

Στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, η σημερινή αντίπαλος των «σπιρουνιών», δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και πάει... ολοταχώς για την τρίτη σερί κατάκτηση του τροπαίου. Μέχρι στιγμής έχει υποστεί μόλις μία ήττα, ενώ απέχει τουλάχιστον εννέα βαθμούς από τους διώκτες της.

Εκτός συνόρων, δεν τα πάει άσχημα και σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει τη νίκη επί των Λονδρέζων μέσα στο «σπίτι» τους, θα θέσει «γερή» υποψηφιότητα για την παρουσία της στους «32» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με τέσσερις βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και την Άντερλεχτ από κάτω τους, οι Αζέροι έχουν μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τη 2η Μονακό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, τα πράγματα είναι απλά για την Τότεναμ. Αν καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από το Αζερμπαϊτζάν, εξασφαλίζει και βαθμολογικά την πρόκρισή της στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει η πίστη για κάτι τέτοιο, ειδικά μετά τα τελευταία δείγματα γραφής στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα «σπιρούνια» κέρδισαν το Σαββατοκύριακο με 4-1 τη Γουέστ Χαμ, καταλαμβάνοντας την 5η θέση της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά νεα:

Καραμπάγκ:

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ η Κραμπάγκ στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων.

Ο Αζέροι θα ξεκινήσουν με τον Σάμουελ Αρμεντέρος στην επίθεση, την ώρα που ο Ρίτσαρντ Αλμέιδα θα αποτελεί έναν επιπλέον κίνδυνο για τα «σπιρούνια» προερχόμενος από τη μεσαία γραμμή.

Τότεναμ:

Σε αρκετές αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ενόψει και του λονδρέζικου ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι το απόγευμα της Κυριακής.

Πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Άντρος Τάουνσεντ, με τον Κλίντον Ενζί να διεκδική θέση βασικού.

Τόσο ο Μπενταλέμπ, όσο και ο Τσαντλί αναμένεται να χάσουν το ματς στο Αζερμπαϊτζάν λόγω προβλημάτων στον αστράγαλο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Καραμπάγκ: Σέχιτς, Αγκόλι, Γκαράγιεφ, Μεντβέντεφ, Σαντυγκόφ, Χουσεϊνοφ, Ελ Τζαντεγαουί, Κιντάνα, Ισμαίλοφ, Αλμέιδα, Αρμεντέρος

Τότεναμ: Γιορίς, Τριπιέρ, Ντάιερ, Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Άλι, Τάουνσεντ, Έρικσεν, Μέισον, Ενζί, Κέιν