Τότεναμ – Άντερλεχτ (preview)

Την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή του ομίλου της θα έχει η Τότεναμ, αν ξεπεράσει νικηφόρα το εμπόδιο της Άντερλεχτ, στην εντός έδρας αναμέτρηση του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.



Τότεναμ – Άντερλεχτ (preview)

Ανάλογη εμφάνιση με αυτές που πραγματοποιεί στην Πρέμιερ Λιγκ το τελευταίο διάστημα, θέλει να κάνει η Τότεναμ στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Άντερλεχτ.

Μέσα σε τέσσερις μέρες και μετά τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Άστον Βίλα, τα «σπιρούνια» καλούνται να υποδεχθούν τους Βέλγους, λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο γνωρίζει τη δυσκολία του προγράμματος για την ομάδα του, ωστόσο ευελπιστεί πως οι παίκτες του θα αντεπεξέλθουν πλήρως, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι.

Μετά από μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στον όμιλό της, η Τότεναμ στοχεύει στο «τρίποντο» που θα την επαναφέρει στην κορυφή.

Στον αντίποδα, η Άντερλεχτ έδειξε χαρακτήρα στο ματς του πρώτου γύρου και κατάφερε να πάρει τη νίκη, με ανατροπή. Μία εξίσου σημαντική νίκη ευελπιστεί να πάρει και στο «Γουάιτ Χαρτ Λειν», αν και ο δείκτης δυσκολίας δεδομένα ανεβαίνει.

Το αρνητικό βέβαια για τους Βέλγους είναι το γεγονός ότι δεν έχουν καταφέρει εδώ και 12 παιχνίδια στην Ευρώπη να γευτούν τη νίκη, έχοντας έξι ισοπαλίες και έξι ήττες!

Εντός συνόρων, η ομάδα βρίσκεαι σε καλή κατάσταση, όντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τζούπλιερ Λιγκ, μόλις έναν βαθμός πίσω από την Γκενκ.

Αγωνιστικά νεα:

Τότεναμ:

Σε πιθανές αλλαγές στο βασικό σχήμα είναι πιθανό να προβεί ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Τη θέση του Χάρι Κέιν στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Σον, την ώρα που οι Έρικσεν και Λαμέλα πιθανότατα θα διατηρήσουν τη θέση τους.

Εκτός αποστολής έχει τεθεί ο Άντρος Τάουνσεντ μετά τον διαπληκτισμό που είχε με έναν εκ των βοηθών του Μαουρίτσιο Ποκετίνο την περασμένη Δευτέρα.

Άντερλεχτ:

Δίχως ιδιαίτερες αλλαγές αναμένεται να αντιμετωπίσει την Τότεναμ η Άντερλεχτ.

Οι Οκάκα και Εζεκιέλ θα βρίσκονται στην κορυφή της επίθεσης, την ώρα που οι Εμποτζ και Ντεσάχτ θα πάρουν θέση στην άμυνα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ:

Γιορίς – Τριπιέρ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Ντέιβις – Ντεμπελέ, Ντάικερ – Λαμέλα, Έρικσεν, Άλι – Σον

Άντερλεχτ:

Προτό – Ζιλέ, Κάρα, Ντεσάχτ, Ομπράντοβιτς – Τίλεμανς, Ντεφούρ, Ντεντοκέρ, Πραέ – Εζεκιέλ, Οκάκα