Τότεναμ – Άστον Βίλα (preview)

Η Τότεναμ θα προσπαθήσει κόντρα στην Άστον Βίλα να διαφυλάξει το μεγαλύτερο αήττητο σερί που υπάρχει στην παρούσα φάση στην Πρέμιερ Λιγκ, στην εντός έδρας αναμέτρηση στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».



Τότεναμ – Άστον Βίλα (preview)

Ακόμα μία νίκη θέλει να σημειώσει η Τότεναμ, στο παιχνίδι του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κόντρα στην Άστον Βίλα. Τα «σπιρούνια» μετρούν ήδη οχτώ σερί ματς στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίς ήττα, με την τελευταία τα είναι στην «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το εμφατικό 5-1 κόντρα στη Μπόρνμοθ και το χατ-τρικ του Χάρι Κέιν, ο οποίος δείχνει να «ξεμπλοκάρει», έχουν δώσει άλλον... αέρα στους παίκτες και τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που ευελπιστούν σε νίκη κόντρα στους «χωριάτες».

Παράλληλα, οι Λονδρέζοι έχουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ σταδιακά υπάρχει βελτίωση και στον επιθετικό τομέα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Άστον Βίλα ακολουθεί ακριβώς την αντίθετη πορεία από τη σημερινή (3/11) αντίπαλό της.

Βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ήττα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Σουόνσι ήταν η έκτη συνεχόμενη για τους «χωριάτες».

Ο Τιμ Σέργουντ αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα, με τον Ρεμί Γκάρντ να είναι ο επικρατέστερος για τη διαδοχή του, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι θα βρίσκεται στις εξέδρες του «Γουάιτ Χαρτ Λειν» για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της νέας του ομάδας.

Αγωνιστικά νέα:

Τότεναμ:

Από την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ράιαν Μέισον βρίσκεται στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Οι Σον και Μπενταλέμπ δεν είναι ακόμα έτοιμη να αγωνιστούν, την ώρα που ο Τσαντλί δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν τον Δεκέμβριο.

Άστον Βίλα:

Άγνωστο παραμένει το αν ο Μίκρα Ρίτσαρντς αγωνιστεί μετά το περιστατικό της περασμένης αγωνιστικής με τον Φεντερικό Φερνάντες της Σουόνσι στη φυσούνα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ:

Γιορίς – Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ – Ντάιερ, Άλι – Λαμέλα, Ντεμπελέ, Έρικσεν – Κέιν

Άστον Βίλα:

Γκουζάν – Χάτον, Λέσκοτ, Ρίτσαρντς, Αμαβί – Γουέστγουντ, Γκουέγιε – Σινκλέρ, Γκρίλις, Αγιού – Γκέστεντε.