Άντερλεχτ – Τότεναμ (preview)

Το καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει η πρωτοπόρος του ομίλου Τότεναμ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Άντερλεχτ.



Άντερλεχτ – Τότεναμ (preview)

Το αήττητο στον όμιλό της θέλει να διατηρήσει η Τότεναμ στο παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ.

Οι Βέλγοι αναζητούν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στη διοργάνωση, μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Μονακό και την ήττα-σοκ από την Καραμπάγκ, εκτός έδρας, με 1-0.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Δεδομένα λοιπόν θέλει να βελτιώσει την απόδοσή της και στο Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να μην βρεθεί από πολύ νωρίς πίσω στη διεκδίκηση των δύο πρώτων θέσεων, που οδηγούν στους «32» του θεσμού.

Από την άλλη πλευρά, η Τότεναμ, είναι η μοναδική ομάδα μαζί με την Μονακό που παραμένουν αήττητες. Τα «σπιρούνια» ωστόσο, μετά την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Καραμπάγκ και την ισοπαλία με τους Μονεγάσκους, βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία του ομίλου με τέσσερις βαθμούς.

Σίγουρα λοιπόν, μία νίκη στην έδρα της Άντερλεχτ θα θεωρηθεί ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ το Σάββατο (0-0).

Αγωνιστικά νέα:

Άντερλεχτ:

Χωρίς «τρανταχτές» απουσίες θα παραταχθεί η Άντερλεχτ στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ.

Ο Στέφανο Οκάκα θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Ιμόχ Εζεκιέλ, την ώρα που και ο Γκιγιόμ Ζιλέ αναμένεται στο βασικό σχήμα των Βέλγων.

Τότεναμ:

Απών αναμένεται να είναι ο Νασέρ Τσαντλί μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς κόντρα στη Λίβερπουλ και αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.

Τη θέση του αναμένεται να πάρει ένας εκ των Σον ή Τάουνσεντ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άντερλεχτ: Πρότο – Ναγιάρ, Ντενντοκέρ, Ντεσκάχτ, Ομπράντοβιτς – Ζιλέ, Τιελμάνς, Ντεφούρ – Πραέ, Οκάκα, Εζεκιέλ

Τότεναμ: Γιορίς – Τριπιέρ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ρόουζ – Άλι, Ντάιερ – Τάουνσεντ (Σο), Έρικσεν, Λαμέλα – Κέιν