Λίβερπουλ – Ρουμπίν Καζάν (preview)

Για πρώτη φορά ως προπονητής της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ θα σταθεί μπροστά στο κοινό του «Άνφιλντ», με στόχο να φύγει από αυτό, με το πρώτο «τρίποντο» των «κόκκινων» στον όμιλο, στην αναμέτρηση κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν, για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.



Λίβερπουλ – Ρουμπίν Καζάν (preview)

Αν η Λίβερπουλ έχει εξασφαλίσει σε ένα... παράλληλο σύμπαν, την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, η πρώτη παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ στο «Άνφιλντ» θα αποτελούσε τον μοναδικό λόγο για να παρακολουθήσει κάποιος το παιχνίδι κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν.

Το γεγονός ωστόσο ότι οι «κόκκινοι» προέρχονται από δύο ισοπαλίες στον όμιλο, κόντρα σε Σιόν (1-1, εντός) και Μπορντό (1-1, εκτός), δίνει ακόμα ένα κίνητρο στους ενδιαφερόμενους, καθώς σε περίπτωση επιτυχίας, ο Γερμανός κόουτς θα πετύχει την πρώτη του νίκη ως τεχνικός της ομάδας και παράλληλα την πρώτη στη φετινή σεζόν του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρώτο δείγμα πάντως μπορεί να θεωρηθεί «θετικό» για τον Κλοπ, ο οποίος έφυγε από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με τον βαθμό της ισοπαλίες κόντρα στην Τότεναμ (0-0).

Αντίπαλος της Λίβερπουλ θα είναι η Ρουμπίν Καζάν, η οποία με τη σειρά της έχει ξεκινήσει με το «αριστερό» της υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Μετά λοιπόν την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Μπορντό (0-0), ακολούθησε η απρόσμενη ήττα από την Σιόν, εκτός έδρας, με 2-1, η οποία την οδήγησε στην τελευταία θέση του ομίλου, με μόλις έναν βαθμό, ύστερα από δύο αγωνιστικές.

Στο πρωτάθλημα Ρωσίας δεν τα πάει καλύτερα, όντας στη 12η θέση, μόλις τρεις βαθμούς από την ουραγό Μορντόβια Σαράνσκ, που βρίσκεται 16η.

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της αναμέτρησης με την Ρουμπίν Καζάν.

Ο Ορίζι παραμένει ο μοναδικός στράικερ της Λίβερπουλ, καθώς οι Ίνγκς και Μπεντέκε παραμένουν τραυματίες, την ώρα που ο Στάριτζ δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί.

Τη θέση των Κουτίνιο και Λούκας είναι πολύ πιθανό να πάρουν οι Άιμπ και Άλεν. Μακροχρόνια αναμένεται να είναι η απουσία του Τζο Γκόμες.

Ρουμπίν Καζάν:

Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα η Ρουμπίν Καζάν ενόψει της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ.

Ο Κούζμιν αναμένεται να παραμείνει στην βασική ενδεκάδα, ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Πορτνιάγκιν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ – Κλάιν, Σκρτέλ, Σακό, Μορένο – Τσαν, Άλεν, Μίλνερ – Άιμπ, Λαλάνα, Ορίζι

Ρουμπίν Καζάν: Ριζίκοφ – Κούζμιν, Κβερκβέλια, Καμπόλοφ, Ναμπιούλιν – Οζντόεφ, Κισλιάκ – Καραντενις, Εντουάρντο, Κανουνίκοφ – Πορτνυάγκιν.