Τσέλσι – Μακάμπι Τελ Αβίβ (preview)

Την ώρα που η σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά, η Τσέλσι ευελπιστεί σε ένα καλύτερο ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Τσέλσι – Μακάμπι Τελ Αβίβ (preview)

Μία... δυσανάλλογη πορεία από αυτή που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι, θέλει να έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι «μπλε» υπέστησαν την 3η τους ήττα σε πέντε παιχνίδια, αυτή τη φορά από την Έβερτον με 3-1 το Σάββατο και πλέον κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναζητούν το «ξέσπασμα», το οποίο θα συνοδευτεί -επιτέλους- και με μία καλή εμφάνιση.

Την ώρα που οι Λονδρέζοι παραπαίουν, η Μακάμπι Τεκ Αβίβ βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της χώρας της, με δύο νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια.

Μετά απο 11 χρόνια, οι Ισραηλινοί επέστρεψαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους από τον 2ο προκριματικό γύρο. Με προκρίσεις λοιπόν κόντρα σε Χιμπέρνιανς, Βικτόρια Πλζέν και Βασιλεία στα πλέι-οφ, κατάφερε να βρεθεί και πάλι στα «σαλόνια».

Αγωνιστικά νέα:

Τσελσι:

Δεδομένα απών θα είναι ο Τιμπό Κουρουτά, ο οποίος αναρρώνει από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο πόδι, μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση την περασμένη εβδομάδα.

Πολλές αλλαγές συγκριτικά με το ματς με την Έβερτον αναμένεται να κάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Παίζεται» σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή των Τέρι, Μάτιτς, Ιβάνοβιτς και Ντιέγκο Κόστα.

Πιθανή η συμμετοχή του Όσκαρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι.

Μακάμπι Τελ Αβίβ:

Χωρίς τον Ελιαζέρ Ντασά θα αγωνιστεί κόντρα στην Τσέλσι η Μακάμπι, με τον παίκτη να έχει αποβληθεί σε ματς των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, με την πρώην ομάδα του, Μπειτάρ Ιερουσαλήμ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι:

Μπέγκοβιτς, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Κέιχιλ, Ραχμάν, Μίκελ, Ραμίρες, Αζάρ, Όσκαρ, Πέδρο, Ντιέγκο Κόστα

Μακάμπι Τελ Αβίβ:

Ραϊκοβιτς, Ζιβ, Τιμπί, Γκαρσια, Χάιμ, Σπούνγκιν, Άλμπερμαν, Μίτροβιτς, Ρίκαν, Ζαχάβι, Μπασάτ