Ρίχνει την ευθύνη στη Γιουνάιτεντ η Ρεάλ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έκανε... μαντάρα στην υπόθεση της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης με καθυστερήσεις που αποδείχθηκαν «μοιραίες», όπως αφήνει να εννοηθεί σε επίσημη τοποθέτησή της η Ρεάλ Μαδρίτης! 

Advertisement
Ρίχνει την ευθύνη στη Γιουνάιτεντ η Ρεάλ!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Ρεάλ στην ανακοίνωσή της:

«Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε και όσο πιο άμεσα γινόταν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Από τις 13:39 είχαμε ανταλλάξει τα συμβόλαια και η Γιουνάιτεντ απάντησε με ορισμένες διορθώσεις και παρατηρήσεις, στις 21:43! Εμείς αποδεχθήκαμε αυτές τις διορθώσεις γιατί θέλαμε να γίνει η μεταγραφή.

Στις 23:32 στείλαμε πίσω τα έγγραφα με υπογραφές και η Γιουνάιτεντ συμφώνησε με τους εκπροσώπους του Κέιλορ Νάβας 20 λεπτά αργότερα.

Στις 00:00 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να εισάγει τα έγγραφα της συμφωνίας στο σύστημα μεταγραφών της ΦΙΦΑ και εμείς προσπαθήσαμε λάβαμε τα έγγραφα αυτά για να κάνουμε το ίδιο στις 00:02. Στις 00:26 μας ήρθε πρόσκληση από το σύστημα για την εισαγωγή των στοιχείων του Νταβίντ Ντε Χέα παρά το γεγονός πως πλέον ήταν εκπρόθεσμο για εμάς, αλλά όχι για την Αγγλία όπου συνεχιζόταν η μεταγραφική περίοδος. Έτσι, απλά τα στείλαμε στη διοργανώτρια αρχή, γνωρίζοντας όμως ότι δεν θα ίσχυε...».