Κλαμπ Μπριζ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Έχοντας το αβαντάζ του 3-1 από το πρώτο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει στο Βέλγιο για να «σφραγίσει» κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ την παρουσία της στην κλήρωση της Πέμπτης και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.



Κλαμπ Μπριζ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Στο «χέρι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται η πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 3-1 δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι αν παρουσιαστούν σοβαροί, δεν θα έχουν πρόβλημα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Άλλωστε, το ποιοτικό «χάσμα» που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι τεράστιο.

Στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Κάρικ, ωστόσο η ανατροπή έγινε άμεσα χάρη σε δύο... αριστουργήματα του Μέμφις Ντεπάι. Το γκολ του Φελαϊνί στο 90', έδωσε άλλον «αέρα» στο προβάδισμα της Γιουνάιτεντ.

Η Μπριζ, παρά τα πάμπολλα προβλήματα, κατάφερε να ζορίσει την αντίπαλό της, ωστόσο ήταν φανερό πως στο τέλος δεν άντεξε. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μιας και προέρχεται από δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ για το πρωτάθλημα.

Σε καλύτερη μοίρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παρέμεινε αήττητη, ωστόσο «κόλλησε» στην ισοπαλία κόντρα στη Νιούκαστλ, με σκορ 0-0.

Αγωνιστικά νέα:

Κλαμπ Μπριζ:

Περισσότερους «πονοκεφάλους» δεν θα μπορούσε να έχει ο Μισέλ Πρεντόμ. Η Κλάμπ Μπριζ δεν θα έχει στη διάθεσή της για το ματς κόντρα στη Γιουνάιτεντ τους Γκεντόζ, Ραφαέλοφ, Μενιέρ, Ιμπινί-Ισέι, Ένγκελς και Καστίγιο.

Απών θα είναι και ο Μπραντόν Μέσελε, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο πρώτο παιχνίδι. «Μέσα» ο Τίμι Σίμονς, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Εκτός αποστολής για το ματς κόντρα στη Μπριζ τέθηκε ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Το ίδιο ισχύει και για τους Αντόνιο Βαλέντσια και Φιλ Τζόουνς, την ώρα που ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ βρίσκεται στην 18μελή αποστολή που ταξίδεψε στο Βέλγιο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κλαμπ Μπριζ:

Μπιζές – Κουλς, Ντουάρτε, Καστελότο, Ντε Μποκ – Βόρμερ, Σίμονς, Ντιέρκς, Βάσκες, Ουλαρέ – Ντιαμπί

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ρομέρο – Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπιλντ, Σο – Σνάιντερλιν, Κάρικ, Ερέρα – Ντεπάι, Ρούνεϊ, Μάτα