Τσάμπιονσιπ – 42η αγωνιστική (preview)

Η πρωτοπόρος Μπόρνμουθ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπράιτον με 2-0 και πλέον η 2η Νόριτς, με τη Γουότφορντ στον... σβέρκο της (φιλοξενείται στην έδρα της Μίλγουολ), θέλει απαραιτήτως την εκτός έδρας νίκη επί της Μπόλτον.



Τσάμπιονσιπ – 42η αγωνιστική (preview)

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και γι' αυτή την αγωνιστική θα παραμείνει η Μπόρνμουθ μετά τη νίκη της επί της Μπράιτον με 2-0 εκτός έδρας.

Νόριτς και Γουότφορντ από την άλλη, με 76 βαθμούς αμφότερες, παλεύουν σώμα με σώμα για τη 2η προνομιούχο θέση που δίνει την απευθείας άνοδο, με τα «καναρίνια» να έχουν το προβάδισμά αποκλειστικά και μόνο λόγω διαφοράς τερμάτων. Και οι δύο αγωνίζονται εκτός έδρας, με τη μεν πρώτη να κοντράρεται με την Μπόλτον και τη δεύτερη με τη Μίλγουολ.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, η Μίντλεσμπρο δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες αν θέλει να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο. Η νίκη λοιπόν κόντρα στη Ρόδεραμ εντός έδρας κρίνεται αναγκαία.

Από 70 βαθμούς έχουν οι Ντέρμπι Κάουντι και Γουλβς, οι οποίες για να διατηρήσουν τις θέσεις τους στα πλέι-οφ, θα πρέπει να κερδίσουν αντίστοιχα τις Μπρέντφορντ και Μπέρμιγχαμ.

Στο δεύτερο παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της αγωνιστικής την Παρασκευή, Φούλαμ και Γουίγκαν ήρθαν ισόπαλες στο «Κρέιβεν Κότατζ» με σκορ 2-2.

Το ματς της Ντέρμπι Κάουντι με τη Μπρέντφορντ έχει ώρα έναρξης στις 14:15. Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 42ης αγωνιστικής:

Μπράιτον – Μπόρνμουθ 0-2

Φούλαμ – Γουίγκαν 2-2

Ντέρμπι Κάουντι – Μπρέντφορντ (14:15)

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Τσάρλτον

Μπέρμιγχαμ – Γουλβς

Μπόλτον – Νόριτς

Ιπσουιτς – Μπλάκπουλ

Λιντς – Κάρντιφ

Μίντλεσμπρο – Ρόδεραμ

Μίλγουολ – Γουότφορντ

Ρέντινγκ – Μπλάκμπερν

Νότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ