Τότεναμ – Άστον Βίλα (preview)

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ, ο Τιμ Σέργουντ επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», καλούμενος να πληγώσει την Τότεναμ, στην προσπάθεια που κάνει η δική του ομάδα, η Άστον Βίλα, να παραμείνει στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ.



Τότεναμ – Άστον Βίλα (preview)

Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν περιθώρια για συναισθηματικές φορτίσεις. Ο Τιμ Σέργουντ επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα απομακρύνει την Άστον Βίλα ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «χωριάτες» απέχουν τρεις βαθμούς από την 18η ΚΠΡ (αντιμετωπίζει την Τσέλσι την Κυριακή) και αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει «αναπνοή» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Με τον Κριστιάν Μπεντεκέ σε φόρμα, κάτι που έδειξε και με το χατ-τρικ που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην ΚΠΡ, η Βίλα ευελπιστεί να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Η Τότεναμ από την άλλη, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε της παιχνίδια, ευελπιστεί σε θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει έστω και προσωρινά στην 5η θέση, μέχρι να μάθει το αποτέλεσμα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νιούκαστλ τη Δευτέρα.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 54 βαθμούς, ωστόσο οι «κόκκινοι» είναι αυτοί που έχουν «καπαρώσει» την σίγουρη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. .Από κάτω τους βέβαια παραμονεύει και η Σαουθάμπτον, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο.

Τα τελευταία πέντε παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άστον Βίλα έχουν λήξει υπέρ των πρώτων, οι οποίοι έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε αναμέτρηση.

Αγωνιστικά νέα:

Τότεναμ:

Δύσκολα θα προλάβει να δηλώσει «παρών» στην αναμέτρηση κόντρα στην Άστον Βίλα ο Ούγκο Γιορίς με τον Μίτσελ Βορμ να παίρνει και πάλι τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Χτύπημα στο πόδι αποκόμισε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Μπέρνλι ο Κάιλ Γουόκερ, κάτι που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Άστον Βίλα:

Πολλά τα προβλήματα για τον Τιμ Σέργουντ στην επιστροφή του στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Απών θα είναι ο Άλαν Χάτον ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στον αστράγαλο, την ώρα που οι Άσλεϊ Γουέστγουντ και Σκοτ Σινκλέρ ταλαιπωρούνται αμφότεροι από ενοχλήσει στον δικέφαλο.

Στα «πιτς» παραμένει ο Καρλς Γκιλ, την ώρα που ο Αλί Σισοκό αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα. Σταδιακή είναι και η επιστροφή του Λίμπορ Κόζακ στην αγωνιστική δράση, ο οποίος αγωνίστηκε με την Κ-21 του συλλόγου την Τετάρτη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ: Βόρμ – Κίρικες, Ντάιερ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ – Μπενταλέμπ, Μέισον – Τσαντλί, Έρικσεν, Τάουνσεντ – Κέιν

Άστον Βίλα: Γκουζάν – Μπακούνα, Φλάαρ, Κλαρκ, Ρίτσαρντσον – Ενζόγκμπια, Κλέβερλι, Σάντσες, Ντελφ – Αγκμπονλαχόρ, Μπεντεκέ