Σαουθάμπτον – Χαλ (preview)

Την ίδια επιθυμία για το «τρίποντο» της νίκης, για διαφορετικούς λόγους ωστόσο, θέλουν οι Σαουθάμπτον και Χαλ, με τους μεν «Αγίους» να κυνηγούν τις ευρωπαϊκές θέσεις και τις δε «τίγρεις» να επιδιώκουν την απομάκρυνσή τους από την επικίνδυνη ζώνη.



Σαουθάμπτον – Χαλ (preview)

Ένα νέο ξεκίνημα μετά τα «σκαμπανεβάσματα» των τελευταίων αγωνιστικών θέλει να κάνει η Σαουθάμπτον αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Χαλ.

Οι «Άγιοι» βρίσκονται στην 7η θέση με 53 βαθμούς, έναν λιγότερο από τις Τότεναμ και Λίβερπουλ που έχουν «καπαρώσει» τις θέσεις που οδηγούν ή πιθανότητα θα οδηγήσουν στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Με μία δική τους νίκη επί των «τίγρεων», αυτόματα ρίχνει το βάρος στους αντιπάλους του, οι οποίοι πρέπει να πάρουν πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσουν τις προνομιούχες θέσεις τους.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η Χαλ θα κάτσει να... χάσει. Η ομάδα του Στιβ Μπρους θέλει απαραιτήτως το θετικό αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για να πάρει βαθιά «ανάσα», απομακρυνόμενη ακόμα περισσότερο από την τριάδα του υποβιβασμού.

Αυτή τη στιγμή, οι «τίγρεις» απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την ΚΠΡ που βρίσκεται στην 18η θέση και υποβιβάζεται, με τους Ρέιντζερς να έχουν και δύσκολο ματς εντός έδρας κόντρα στην Τσέλσι.

Η παράδοση ωστόσο δεν είναι με την Χαλ, η οποία έχει χάσει στα επτά από τα τελευταία οχτώ παιχνίδια κόντρα στην Σαουθάμπτον.

Αγωνιστικά νέα:

Σαουθάμπτον:

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον κόντρα στη Χαλ τέθηκε ο Φίλιπ Τζούρισιτς λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο.

Αντιθέτως, στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Στίβεν Ντέιβις μετά από ένα πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο ίδιο σημείο, κάτι που δεν συμβαίνει και τον Φλόριν Γκάρντος που παραμένει στα «πιτς».

Από την επόμενη σεζόν θα τεθεί στη διάθεση του Ρόναλντ Κούμαν ο Φρέιζερ Φόρστερ, την ώρα που ο Τζέι Ροντρίγκες αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το τέλος της τρέχουσας χρονιάς.

Χαλ:

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Άλαν ΜακΓκρέγκορ, με τον Στιβ Μπρους να έχει στα υπ' όψιν του τον βετεράνο κίπερ, Στιβ Χάρπερ.

Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει στα γήπεδα ο Τομ Χάντλστοουν, σε αντίθεση με τον Ντέιβιντ Μέιλερ που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα την περασμένη αγωνιστική και είναι εκτός.

Γκαστόν Ραμίρεζ και Νίκιτσα Γέλαβιτς παραμένουν τραυματίες. Ενοχλήσει στον δικέφαλο νιώθει ο Κέρτις Ντέιβις, του οποίου η περίπτωση θα επανεξεταστεί.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαουθάμπτον: Ντέιβις – Κλάιν, Φοντέ, Αλντερβάιρελντ, Μπερτράντ – Γουανιάμα, Σνάιντερλιν, Ντέιβις, Τάντιτς – Λονγκ, Πελέ

Χαλ: ΜακΓκρέγκορ – Ντόσον, Μπρους, Ντέιβις, Ελμοχαμαντί – Ντιαμέ, Λίβερμορ, Μπράντι, Κουίν – Ερνάντες, Εντόι