Σάντερλαντ - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες-μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τη Νιούκαστλ-και να πραγματοποιήσει ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή της θέλει η Σάντερλαντ, η οποία υποδέχεται την… φορτσάτη Κρίσταλ Πάλας στο «Στάδιο του Φωτός».



Σάντερλαντ - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Ζερμέιν Ντεφό, οι «μαυρόγατες» επικράτησαν 1-0 την περασμένη αγωνιστική της «μισητής» Νιούκαστλ και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των οκτώ ματς χωρίς νίκη που είχαν από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Πλέον η ομάδα του 'Αντβοκατ (πρώτη νίκη από την ημέρα που ανέλαβε) βρίσκεται στους 29 βαθμούς και το +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού και ένα ενδεχόμενο «τρίποντο» σήμερα αναμένεται να της δώσει τεράστια ώθηση ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Το έργο των γηπεδούχων πάντως δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Και αυτό, διότι μπορεί η Κρίσταλ Πάλας να είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς έχει καθαρίσει με την υπόθεση-παραμονή, αλλά απέδειξε την περασμένη εβδομάδα πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Άλλωστε δεν είναι και μικρό πράγμα να νικάς την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι (2-1), με τους τρεις βαθμούς να αποτελούν την 3η σερί επιτυχία στο πρωτάθλημα και να φέρνουν το συγκρότημα του Άλαν Πάρντιου στους 39 και την 11η θέση του πίνακα.

Στα αγωνιστικά, η Σάντερλαντ αναμένεται να παραταχθεί σήμερα με μια σημαντική απουσία στον άξονα, καθώς είναι τιμωρημένος ο Λάρσον. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ρόντγουελ, ενώ τραυματίες είναι οι Μποράουν, Άλβαρεζ και Τζιακερίνι.

Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι έχουν και πάλι στην διάθεσή τους τον Γιέντινακ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, όχι όμως και τους Σαμάκ, Ζερόμ, Κάμπελ και Λι. Από τεστ ετοιμότητας θα περάσουν οι Λέντλεϊ και Μουτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ: Παντίλιμον, Τζόουνς, Βεργίνι, Ο’ Σέι, Φαν Άανχολτ, Κάτερμολ, Ρόντγουελ, Γκόμεζ, Γουίκαμ, Ντεφό, Φλέτσερ

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Γουόρντ, Νταν, Ντιλέινι, Κέλι, Λέντλεϊ, ΜακΆρθουρ, Πάντσεον, Ζαχά, Μπολάσι, Μάρεϊ