Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Την ανατροπή των δεδομένων θα ψάξει απόψε η Μάντσεστερ Σίτι στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα μετά την ήττα της με σκορ 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, προκειμένου να γίνει η μόνη αγγλική ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.



Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Ο Λουίς Σουάρες πάτησε αγγλικό έδαφος και «σεληνιάστηκε» πριν μερικά βράδια στο Μάντσεστερ. Τα δύο τέρματά του απέναντι στη Σίτι έδωσαν προβάδισμα 2-0 στην Μπαρτσελόνα πριν μειώσει ο Αγουέρο στο τελικό 2-1 υπέρ των Καταλανών.

Οι «πολίτες» χρειάζονται νίκη με σκορ 2-0 για να πάρουν την πρόκριση, κάτι που εκ των προτέρων δείχνει σχεδόν ακατόρθωτο όμως ο Μανουέλ Πελεγκρίνι και οι παίκτες του δεν έχουν χάσει όλες τις ελπίδες αισιοδοξίας τους.

Αγωνιστικά Νέα:

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, προερχόμενη από τη νίκη 2-0 επί της Εϊμπαρ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει λόγο να αλλάξει πολλά στην 11άδα του με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες να πρωταγωνιστούν για μια ακόμη φορά στην επίθεση.

Η Σίτι από την πλευρά της γνώρισε ντροπιαστική ήττα από την Μπέρνλι και παρά την γκέλα της Τσέλσι την επόμενη μέρα εντός έδρας με τη Σαουθάμπτον, έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Πελεγκρίνι δεν αναμένεται να κάνει αλχημείες στον καταρτισμό της 11άδας κυνηγώντας τις όποιες ελπίδες έχει η ομάδα του για ανατροπή.

Πιθανές Συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Αλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Αλμπα – Ράκιτιτς, Ινιέστα, Τσάβι – Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες
Μαν. Σίτι: Χαρτ – Κομπανί – Κολάροφ, Ντεμικέλις, Κομπανί, Ζαμπαλέτα – Φερναντίνιο, Τουρέ – Νασρί, Σίλβα – Τζέκο, Αγουέρο