Τσάμπιονσιπ – 32η αγωνιστική (preview)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η «μάχη» στην Τσάμπιονσιπ, με την πρωτοπόρο Μίντλεσμπρο να υποδέχεται για την 32η αγωνιστική τη Λιντς, την ώρα που οι Μπόρνμουθ και Ντέρμπι Κάουντι, αντιμετωπίζουν λίγο αργότερα τις Μπρέντφορντ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ αντίστοιχα.



Τσάμπιονσιπ – 32η αγωνιστική (preview)

Ακόμα και εκτός της πρώτης δυάδας που οδηγεί στην απευθείας άνοδο μπορεί να βρεθεί η πρώτη της βαθμολογίας Μίντλεσμπρο (60 β.), σε περίπτωση που δεν πάρει τη νίκη επί της Λιντς, και παράλληλα οι αντίπαλοί της φύγουν με τα θετικά αποτελέσματα.

Από 59 βαθμούς έχουν οι Μπόρνμουθ και Ντέρμπι Κάουντι, οι οποίες ευελπιστούν σε «στραβοπάτημα» των «κερασιών» και δική τους επιτυχία κόντρα σε Μπρέντφορντ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ, για να βρεθούν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στην 4η θέση με 57 βαθμούς βρίσκεται η Ίπσουιτς που υποδέχεται στην έδρα της η Ρέντινγκ, ενώ με έναν βαθμό λιγότερο, η Γουότφορντ φιλοξενεί εξίσου εντός έδρας τη Νόριτς, με τη μεταξύ τους διαφορά να βρίσκεται... στο τρίποντο.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της 32ης αγωνιστικής, η Γουίγκαν ηττήθηκε εντός έδρας από την Τσάρλτον με 3-0. Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 17:00, με εξαίρεση το Μίντλεσμπρο – Λιντς που έχει σέντρα στις 14:15.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Γουίγκαν – Τσάρλτον 0-3

Μίντλεσμπρο – Λιντς (14:15)

Μπλάκμπερν – Μπλάκπουλ

Μπρέντφορντ – Μπόρνμουθ

Μπράιτον – Μπέρμιγχαμ

Ντέρμπι Κάουντι – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Χάντερσφιλντ – Κάρντιφ

Ίπσουιτς – Ρέντινγκ

Μίλγουολ – Φούλαμ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόλτον

Γουλβς – Ρόδεραμ

Γουότφορντ – Νόριτς