Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος"/>
Ο Άγγλος φορ της δεκαετίας του 2010!
ENGLAND365 07.02.2015 | 21.53
Το όνομα του βοηθάει στο να κάνουν εύκολα σύνθημα οι οπαδοί αφού το «Χάρι Κειν» μετατρέπεται σε "Hurricane" δηλαδή τυφώνας! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Είναι το απόλυτο νέο ποδοσφαιρικό μοντέλο που οι Άγγλοι λατρεύουν να βλέπουν, ενας κυνηγός με ικανότητα να πασάρει και να υποδέχεται τη μπάλα να διεκδικεί κεφαλιές και να μην παρατά τις φάσεις! Κύρια όμως ξέρει να κάνει αυτό που ξεχωρίζει ολους τους μεγάλους φορ, το να μην φοβάται να
σουτάρει και να σκοράρει απο μακριά. Οπως και να κυνηγά καθε φάση μέσα στην περιοχή με την εικόνα του σε αυτο το πρώτο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου που πήρε μέρος κσι έκρινε με δυο γκολ !
Το πρώτο ήταν κλασικού φορ που λατρεύει να ψάχνει την απόκρουση στο πίσω δοκάρι ενω το δεύτερο ήταν μια κεφαλιά την οποία είχε σχεδιάσει στο μυαλό του απο τη στιγμή που είδε τη μπάλα στον αέρα! Σηκώθηκε και έβαλε δύναμη στο άλμα στέλνοντας τη μπαλα στη γωνία του Οσπινα!
Ο Κειν προέκυψε μέσα στη σεζόν για τον Ποκετίνο μέσα απο τις εμφανίσεις του στο Γιουρόπα λιγκ. Τα 22 του γκολ ειναι μια απίστευτη συγκομιδή σε 34 ματς για παιδί γεννημενο μετά την αρχή της Πρεμιερ Λιγκ! Ενας 93αρης με ποιότητα που σπάνια βλέπεις σε Αγγλο επιθετικό με εξοχή πρώτη επαφή με τη μπάλα και τρόπο παιχνιδιού που θυμίζει πολύ Τέντι Σεριγχαμ και αυτό που σε κάνει να τον παρακολουθείς με ενδιαφέρον ειναι πως δεν σταματά δευτερόλεπτο να πιέζει και να μετέχει στο ματς!
Το χατ τρικ που έβαλε κόντρα στον Αστέρα Τριπολης τον εκτόξευσε στις συζητήσεις των φίλων της Τότεναμ αλλά μη λησμονούμε πως δεν φοβήθηκε εκείνη τη βραδια να παιξει και σαν γκολκίπερ οταν τον χρειάστηκε η ομάδα! Σε ενα παιχνίδι που μπορούσε να βάλει και αλλα γκολ αυτος «θυσιάστηκε» στο βωμό του κοινού καλού! Και αυτο τελικά μπορεί να είναι η ειδοποιός διαφορά που ξεχωρίζει τους μεγάλους παικτες! Απο αυτόν ακομα δεν είδαμε τίποτα νομίζω και θα συζητάμε για χρόνια για αυτό το παιδί που έχει όλα τα προσόντα να γινει ο Άγγλος φορ της δεκαετίας του 2010!

newstrack
19.06.2026 | 13:36
Η Premier League θέλει κάτι λιγότερο από δύο μήνες για να κάνει… σέντρα, όμως η πιο ωραία μέρα της σεζόν, πέρασε πριν από μερικές ώρες! Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε, όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο, και όλα είναι σχετικά. Ποιος και πότε, άλλωστε, πήρε πρωτάθλημα τον… Ιούνιο; Κανείς! Άλλες ομάδες έχουν ευκολότερο πρόγραμμα, άλλες δυσκολότερο. Και κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, η ατάκα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, πριν από τουλάχιστον 26 χρόνια, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Ναι, έχει σημασία το ξεκίνημα και τα αποτελέσματα. Αλλά ένα σερί νικών, δεν εξασφαλίζει την επιτυχία. Στην ανάποδη περίπτωση, όμως, μπορεί να «εξασφαλίσει» μία αποτυχημένη σεζόν…
17.06.2026 | 10:58
Ήρθε η στιγμή που περίμενε η εθνική Αγγλίας. Είχε… συνηθίσει να παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο από μακριά, ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δεν είχε καμία συμμετοχή, καθώς βρισκόταν στον τελευταίο όμιλο του τουρνουά. Η στιγμή της, όμως, να αποδείξει τι μπορεί να μας δώσει σε αυτήν τη διοργάνωση είναι μπροστά της. Συναντά τους Κροάτες στο Ντάλας, πρέπει να ξεκινήσει με νίκη, να φτιάξει την ψυχολογία της και να γίνει «αφεντικό» του ομίλου. Μην περιμένετε θέαμα, αλλά σκοπιμότητα, με τον Τόμας Τούχελ να είναι κυνικός και να ξέρει πόσο σημαντική είναι πάντα μία πρεμιέρα. Όπως και μία διαδικασία πέναλτι, που πριν από μερικά χρόνια, τα «τρία Λιοντάρια» δεν το συζητούσαν, για να μην το… γκαντεμιάσουν.
14.06.2026 | 12:45
Το γκολ της Ελβετίας, που ήρθε από πέναλτι, για το οποίο ποτέ δεν είδαμε replay ότι ο παίκτης ήταν καλυμμένος, ήταν ακόμα μία μικρή σταγόνα σε ένα ήδη ξεχειλισμένο ποτήρι αναξιοπιστίας μέχρι τώρα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, μας καλεί να «εμπιστευτούμε» τον θεσμό και τον ίδιο. Πώς, όμως, να εμπιστευτεί κανείς αυτόν τον άνθρωπο;
12.06.2026 | 20:26
Το Παγκόσμιο Κύπελλο έφτασε, η Αγγλία θα το βλέπει και θα παρακολουθεί από μακριά για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό μπορεί να την «βλάψει», συνδυαστικά και με την γκρίνια που ήδη υπάρχει για τις επιλογές του Τόμας Τούχελ. Υπάρχουν φαβορί και πολύ έτοιμες ομάδες, η Ισπανία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Αργεντινή αλλά για μένα κυρίως η Βραζιλία. Η Αγγλία, θα ρωτήσετε, τι θα κάνει; Όπως λέω και στον τίτλο θα ήθελα πολύ να πιστεύω πως μπορεί, αλλά πολύ φοβάμαι πως και πάλι θα μείνει κάπου στη διαδρομή! Και μακάρι να διαψευστώ!