Τσάμπιονσιπ – 25η αγωνιστική (preview)

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Ίπσουιτς και την Ντέρμπι, που «μάχονται» για μία θέση στην πρώτη δυάδα, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ.



Τσάμπιονσιπ – 25η αγωνιστική (preview)

Τη Νόριτς υποδέχεται στο «σπίτι» της η πρωτοπόρος Μπόρνμουθ, η οποία φυσικά δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που μετρά εδώ και αρκετές αγωνιστικές.

Έναν βαθμό λιγότερο (47 β.) έχει η Ίπσουιτς, που αντιμετωπίζει στο παιχνίδι της αγωνιστικής, την 3η Ντέρμπι Κάουντι, που τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχει ξαναβρεί τον καλό της εαυτό, έχοντας αντίστοιχες νίκες.

Στους 43 βαθμούς βρίσκεται η Μίντλεσμπρο, η οποία μετά το «στραβοπάτημα» της προηγούμενης εβδομάδας (0-0 κόντρα στη Μπλάκμπερν), ευελπιστεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Ρέντινγκ.

Στην έδρα της Χάντερσφιλντ δοκιμάζεται η Γουότφορντ, την ώρα που η Μπρέντφορντ, που κλείνει την τετράδα των πλέι-οφ, φιλοξενεί τη Ρόδεραμ.

Με εξαίρεση το παιχνίδι ανάμεσα στην Ίπσουιτς και την Ντέρμπι που ξεκινάει στις 14:15, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Ιπσουιτς – Ντέρμπι Κάουντι (14:15)

Μπλάκπουλ – Μίλγουολ

Μπόλτον – Λιντς

Κάρντιφ – Φούλαμ

Μπρέντφορντ – Ρόδεραμ

Τσάρλτον – Μπράιτον

Χάντερσφιλντ – Γουότφορντ

Ρέντινγκ – Μίντλεσμπρο

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Μπόρνμουθ – Νόριτς

Μπέρμιγχαμ – Γουίγκαν

Μπλάκμπερν – Γουλβς (11/1)