Στόουκ - Γουέστ Χαμ (preview)

Παρούσα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, η Γουέστ Χαμ θα βρεθεί στο «Μπριτάνια» για να κοντραριστεί με τη Στόουκ στο πλαίσιο της 10ηςαγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Γενέθλια στο γήπεδο θα κάνει ο Μαρκ Χιουζ που θέλει τη νίκη για να γιορτάσει όπως πρέπει.



Στόουκ - Γουέστ Χαμ (preview)

Οι Ντιαφρά Σακό και Ένερ Βαλένσια έχουν αποδειχθεί «φλέβες χρυσού» για την ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς που φέτος έχει κάνει τους φίλους της να ξεχάσουν τα περσινά σκαμπανεβάσματα, ανεβάζοντας τον πήχη και σκορπώντας αισιοδοξία και σιγουριά σε κάθε εμφάνιση.

Παρ’ όλα αυτά, ο Σακό σήμερα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δώσει το «παρών», έχοντας ταλαιπωρηθεί τις προηγούμενες μέρες από πρόβλημα τραυματισμού και αυτό, δίνει ελπίδα στον κόσμο και τους παίκτες της Στόουκ που… μετρούν μείον έναν κίνδυνο για την εστία τους!

Μπορεί οι «πότερς» να βρίσκονται στη 12η θέση, όμως ξέρουν πως με μια νίκη θα μπορούν να φτάσουν σε απόσταση δύο βαθμών από τους σημερινούς τους αντιπάλους και ν’ αναρριχηθούν, ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Μαρκ Χιουζ είχε δει τους παίκτες του, τον περασμένο Μάρτιο να επικρατούν 3-1 των «σφυριών» και ασφαλώς θέλει να τους ξαναδεί να παίρνουν το «τρίποντο» απέναντι στους Λονδρέζους.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Πίτερ Κράουτς και Φιλ Μπάρντσλεϊ που είναι τιμωρημένοι, ενώ αμφίβολος είναι ο Μαρκ Μουνιέσα.

Πέρα από τον Ντιαφρά Σακό, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, η Γουέστ Χαμ θα έχει τους Ματ Τζάρβις και Τζέιμς Τόμκινς διαθέσιμους, όμως από τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο Μάουρο Ζάρατε.

Πιθανές ενδεκάδες:

Στόουκ (4-2-3-1): Μπέγκοβιτς – Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίετερς – Άνταμ, Ενζονζί – Αρναούτοβιτς, Γουόλτερς, Μόουσες – Ντιούφ

Γουέστ Χαμ (4-3-3): Αντριάν – Τζένκινσον, Κόλινς, Ριντ, Κρέσγουελ – Σονγκ, Νομπλ, Αμαλφιτανό – Ντάουνινγκ, Κόουλ, Βαλένσια