Ποιος παίκτης του NBA έβαλε μαλλιά;

Σύμφωνα με τις φήμες ο μπασκετμπολίστας των Καβαλίερς Λεμπρόν Τζέιμς έκανε μεταμόσχευση μαλλιών.



Ποιος παίκτης του NBA έβαλε μαλλιά;


Είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του αμερικανικού NBA. Για χρόνια τον παρακολουθούσαμε να ανεβαίνει και να εξελίσσεται σε κορυφαίο αθλητή. Και επειδή από το γήπεδο τίποτε δεν κρύβεται όλοι τελευταία μιλούν για τη διαφορά που βλέπουν στα μαλλιά του.

Στις τελευταίες εμφανίσεις του ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει πιο πυκνά μαλλιά, ειδικά στη μετωπιαία χώρα, κάτι που ίσως σημαίνει ότι έκανε μεταμόσχευση μαλλιών. Όπως εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής, με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών «κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο. Πλέον πολλοί καθημερινοί άνθρωποι, όχι μόνο αθλητές με πολλά χρήματα, αποφασίζουν να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών. Η τεχνική έχει εξελιχθεί, είναι ελάχιστα τραυματική, γίνεται με τοπική αναισθησία και είναι ανώδυνη. Το ποσοστό επαναφύτρωσης με τη μέθοδο FUE που δεν αφήνει σημάδια και ουλές είναι 95-98% και το οριστικό αποτέλεσμα φαίνεται σε ένα χρόνο».


Διαβάστε πώς γίνεται η μέθοδος FUE

Λευκές τρίχες τέλος
Την ίδια στιγμή μια άλλη τεχνική γνωρίζει επιτυχία στον κόσμο: Πρόκειται για την εξαγωγή λευκών τριχών που εμφανίζονται μεμονωμένα στο πρόσωπο και το σώμα. Ο δρ Βεκρής παρουσίασε τη μέθοδο αυτή στο φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο Μεταμόσχευσης Μαλλιών στη Μαλαισία και αναφέρει: «Σήμερα ένας άντρας και μια γυναίκα μπορούν να απαλλαγούν από τις λευκές τρίχες που υπάρχουν μεμονωμένα στο πρόσωπο, στα γένια, στο σώμα. Η κατάσταση αυτή ονομάζεται λευκοτριχία και δεν εξαλείφεται με την αποτρίχωση με λέιζερ γιατί οι τρίχες αυτές δεν έχουν μελανίνη. Η λύση λοιπόν είναι η εξαγωγή του θύλακα της τρίχας με ένα εργαλείο μικρής διαμέτρου το οποίο χρησιμοποιούμε και στη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE. Η διαδικασία είναι ανώδυνη γιατί εφαρμόζεται τοπική αναισθησία».




 

TAGS: