2 μήνες «έξω» ο Ντεφόε!
Οδυνηρό τέλος είχε η συμμετοχή του Ζερμέιν Ντεφόε στις υποχρεώσεις της εθνική ομάδας της Αγγλίας, αφού ο επιθετικός της Τότεναμ τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με την Ελβετία και θα μείνει εκτός αγώνων για 6 με 8 εβδομάδες.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που ήταν από τους καλύτερους παίκτες των «Λιονταριών» και στους δύο αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012, πετυχαίνοντας μάλιστα και 3 γκολ, χτύπησε στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και τέθηκε νοκ άουτ.
Έτσι, ο προπονητής των «σπιρουνιών», Χάρι Ρέντναπ, θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, τον οποίο θα στερηθεί σίγουρα από τα πρώτα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και από τις υποχρεώσεις της ομάδας στο Νησί εκείνο το διάστημα. Ο ίδιος ο Ντεφόε θα χάσει πιθανότατα και τους επόμενους αγώνες της εθνικής που είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο.






















