Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Η Αγγλία άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 την ώρα που η Άστον Βίλα σκέφτεται να δώσει τα σκήπτρα του ποδοσφαιρικού της τμήματος στον Ζεράρ Ουγιέ.



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Daily Star

Τον Ζεράρ Ουγιέ έχει σκοπό να ορίσει διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος η Άστον Βίλα.

Daily Mirror

Άδεια στον Τζέιμς Βόγκαν να συζητήσει με τις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπέρνλεϊ προτίθεται να δώσει η Έβερτον

The Times

Με μία άνετη επικράτηση επί της Βουλγαρίας με 4-0 άρχισε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2012 η Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Δεν μπόρεσε να κάνει ούτε τώρα μια καινούρια αρχή η Γαλλία, αφού έχασε εντός έδρας 1-0 από τη Λευκορωσία.

The Sun

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο Φάμπιο Καπέλο για την απόδοση του Ζερμέν Ντεφόε μετά το χατ-τρικ που πέτυχε στη νίκη της Αγγλίας επί της Βουλγαρίας με 4-0.

The Independent

Υποψήφιες με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας θα είναι η Ισπανία και η Πορτογαλία σε μία από κοινού διεκδίκηση διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πολύ σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά τον τραυματισμό του.

Daily Express

Την απόφαση του Πολ Σκόουλς να μην επιστρέψει στην εθνική Αγγλίας στο μέλλον ανακοίνωσε και επίσημα ο Φάμπιο Καπέλο.


TAGS: