Πρώτη επαφή για Σουάρες!

Την πρώτη τους συνάντηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα (2/7) Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα για την μετακίνηση του Λουίς Σουάρες στη Βαρκελώνη.



Πρώτη επαφή για Σουάρες!

Όπως αναφέρει η «Guardian», οι δύο ομάδες αναμένεται να έχουν την πρώτη τους επαφή στο Λονδίνο, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «μπλαουγκράνα», Ραούλ Σανγιέχι, να συναντά τον εκτελεστικό διευθυντή των «κόκκινων», Ιαν Άιρ.

Η Λίβερπουλ μοιάζει διατεθειμένη να κλείσει μια συμφωνία που δεν θα απέχει πολύ από το ποσό της ρήτρας του παίκτη (80 εκατομμύρια λίρες), την ώρα που οι προθέσεις της «Μπάρτσα» δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα παίξει και ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει την... αντίθετη διαδρομή και να γίνει κάτοικος «Άνφιλντ».