Ανακοινώθηκε από την Έβερτον ο Γκρίλις και ζήτησε τον αριθμό του Ρούνεϊ: «Είναι και αυτός χαρούμενος, το δέχθηκε!»

Ενθουσιασμένος από τον δανεισμό του στην Έβερτον παρουσιάστηκε ο Τζακ Γκρίλις, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ζαχαρωτών»! Υπέγραψε για έναν χρόνο, συμπεριλήφθηκε στη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι ρήτρα αγοράς, που φτάνει τα 50 εκατομμύρια, και εν συνεχεία αποκάλυψε ποιον αριθμό θα φοράει. Ναι, είναι αυτός του Γουέιν Ρούνεϊ, με τον πρώτο να έχει ζητήσει την «άδεια» του δεύτερου!



Ανακοινώθηκε από την Έβερτον ο Γκρίλις και ζήτησε τον αριθμό του Ρούνεϊ: «Είναι και αυτός χαρούμενος, το δέχθηκε!»

Ολοκληρώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του Τζακ Γκρίλις στην Έβερτον, με τον Άγγλο να υπογράφει για έναν χρόνο και να συνεχίζει την καριέρα του στα «ζαχαρωτά» από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές συμπεριλήφθηκε ρήτρα αγοράς, η οποία ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια, και μέσω του εν λόγω δανεισμού, ο Γκρίλις στοχεύει να κάνει το «restart» στην καριέρα του.

Όσον αφορά τον αριθμό που επέλεξε; Είναι το «18», το οποίο σαφώς έχει μεγάλη σημασία για την Έβερτον, καθώς έχει συνδεθεί με τον Γουέιν Ρούνεϊ!

Τον ρώτησε αν του το επιτρέπει, ο Ρούνεϊ προφανώς και απάντησε θετικά και ο Γκρίλις επισήμανε πως αμφότεροι είναι χαρούμενοι με την εν λόγω εξέλιξη.

Δημήτρης Μανάκος