«Τρέχει» για Καρβάλιο η Γιουνάιτεντ
Τις διαδικασίες για την απόκτηση του μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γουίλιαμ Καρβάλιο, έχει επισπεύσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντιπρόσωποι της οποίας βρίσκονται ήδη στην Πορτογαλία για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Άμεσα θέλουν στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τελειώνει το θέμα με την μεταγραφή του Γουίλιαμ Καρβάλιο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Πορτογαλία, άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκονται στη Λισαβόνα για να διαπραγματευτούν και γιατί όχι, να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 22χρονου μέσου.
Ο Καρβάλιο αποτελεί μακροχρόνιο στόχο της Γιουνάιτεντ, ωστόσο τον τελευταίο καιρό υπήρχαν οι σκέψεις πως θεωρείται υπερεκτιμημένος, αν αναλογιστεί κάνεις και τα 37,5 εκ. λίρες που έχει ως ρήτρα από τους «δράκους».
Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Πορτογάλο διεθνή έχει ενδιαφερθεί ενεργά και η Μονακό, η οποία έχει ήδη καταθέσει στη Σπόρτινγκ πρόταση 27 εκ. λιρών για την απόκτησή του.