Με το βλέμμα στο μέλλον ο Πάρντιου

Οι οπαδοί της Νιούκαστλ μπορεί να ζητούν την απόλυσή του, όμως ο Άλαν Πάρντιου, τόνισε πως φροντίζει για το μέλλον του συλλόγου, «πατώντας» πάνω στο πολυετές συμβόλαιο που τον «δένει» με την ομάδα!  



Με το βλέμμα στο μέλλον ο Πάρντιου

Οι «καρακάξες», ηττήθηκαν με σκορ 3-0 στο «Έμιρεϊτς» για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, δείχνοντας για άλλη μια φορά την αδυναμία τους να φανούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κινδύνους και να δυσκολέψουμε την Άρσεναλ, όμως ήταν πολύ καλή. Αρχικά δείξαμε ότι μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τη συνεχή κίνηση των αντιπάλων μας, αλλά μόλις δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, τότε όλα έγιναν πολύ δύσκολα» είπε ο τεχνικός της Νιούκαστλ και συνέχισε λέγοντας:

«Οφείλουμε να συνεχίσουμε να κυνηγάμε το στόχο του τερματισμού στην πρώτη δεκάδα και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια».

Ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς και το ενδεχόμενο να ανησυχεί για τη θέση του, ο Πάρντιου τόνισε:

«Εγώ προσωπικά είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά που θα κάνουμε και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Το καλοκαίρι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα μπορεί να είναι η πόλη μας περήφανη για εμάς. Είναι δύσκολο και αντιλαμβάνομαι την δυσαρέσκεια των οπαδών μας».