Τσάμπιονσιπ – 40η αγωνιστική (preview)

Στις θέσεις των πλέι-οφ επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της Τσάμπιονσιπ, με τις Λέστερ και Μπέρνλι να δείχνουν πως δύσκολα θα χάσουν τις δύο προνομιούχες θέσεις για την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.



Τσάμπιονσιπ – 40η αγωνιστική (preview)

Η Λέστερ έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου της Τσάμπιονσιπ και την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ, παίρνοντας το βράδυ της Παρασκευής τη νίκη επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 2-1.

Η δεύτερη στη βαθμολογία Μπέρνλι δοκιμάζεται στην έδρα της Γουότφορντ, την ώρα που η τρίτη, με εννέα βαθμούς διαφορά από τους «clarets», ΚΠΡ, αντιμετωπίζει εξίσου εκτός έδρας την Μπόρνμουθ.

Στην έδρα της Μίντλεσμπρο αγωνίζεται η Ντέρμπι Κάουντι. Τη Λιντς υποδέχεται στο «σπίτι» της η Γουίγκαν. Εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στην Τσάρλτον έχει η Ρέντινγκ.

Δύο βαθμούς μακριά από τις θέσεις των πλέι-οφ βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία αντιμετωπίζει τη Μίλγουολ, ενώ η Ίπσουιτς, εξίσου με 58 βαθμούς, κοντράρεται με τη Μπλάκμπερν.

Με εξαίρεση το Γουίγκαν – Λιντς το οποίο θα ξεκινήσει στις 14:15, τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής έχουν ώρα έναρξης τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 40ης αγωνιστικής:

Λέστερ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2-1

Γουίγκαν – Λιντς (14:15)

Ντονκάστερ – Μπέρμιγχαμ

Χάντερσφιλντ – Μπόλτον

Μπόρνμουθ – ΚΠΡ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μίλγουολ

Μπάρνσλεϊ – Μπράιτον

Μπλάκμπερν – Ίπσουιτς

Γουότφορντ – Μπέρνλι

Μπλάκπουλ – Γέοβιλ

Τσάρλτον – Ρέντινγκ

Μίντλεσμπρο – Ντέρμπι Κάουντι